joi, 21 noiembrie 2013

Apel către participanţii la precedenta ediţie a concursului!

Îl invit pe concurentul Badea George, care a concurat la precedentul concurs găzduit de acest blog, să-şi exprime opţiunea pentru premiu în cel mai scurt timp posibil. Termenul limită este vineri, 22 noiembrie, ora 21.00, după care concurentul va fi descalificat, următorul clasat îşi va putea alege premiul, iar premiul rămas va fi reportat pentru viitorul concurs, care va începe cât de curând!
De asemenea, îi invit pe concurenţii care nu au intrat încă în posesia premiilor să îmi transmită în cel mai scurt timp posibil opţiunea privind modul de a intra în posesia premiului. Termenul limită pentru a vă transmite opţiunile este duminică, 24 noiembrie, ora 20.00! După acest termen, premiile respective vor fi reportate, iar concurenţii respectivi îşi vor pierde calitatea de câştigător!

4 comentarii:

 1. am crezut ca se trimit automat la adresa comunicata la penultimul concurs

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu, nu se trimit automat! Va rog sa imi comunicati numele sub care ati participat la concurs si adresa unde doriti sa va trimit premiul! Dar intr-un timp rezonabil!

   Ștergere
 2. Cu tot respectul, nu arhivez zeci de adrese si telefoane... Acesta este si rostul inscrierii la fiecare concurs. Si se mai presupune ca urmariti dupa finalizarea concursului anunturile care se fac!

  RăspundețiȘtergere