sâmbătă, 11 ianuarie 2014

La Eindhoven, printre picături de ploaie...

După Amsterdam şi Rotterdam, Eindhoven este al treilea oraş ca importanţă din Olanda. Nu este o destinaţie turistică în sine, dar dacă ai treabă aici sau eşti cu o maşină şi te poţi abate din drum una-două zile pentru a-l vedea, merită!
Vă spuneam şi în materialul anterior că profit de pozele puse la dispoziţie de un prieten care a umblat mult şi vă prezint câte informaţii de interes turistic despre Eindhoven. S-a nimerit ca la momentul vizitei prietentului meu în Eindhoven să plouă, dar chiar şi aşa, Eindhoven rămâne un oraş frumos, specific Ţărilor de Jos, cu o arhitectură interesantă, totul gravitând în jurul... Philips.
Centrul oraşului este inovator, avangardist, fiind o îmbinare interesantă şi plăcută camerei de fotografiat între clădiri clasice şi elemente ultramoderne.
Nu există mari obiective turistice în Eindhoven, dar merită să vedeţi biserica St. Catherine, aflată chiar în centru.
De asemenea, fie că sunteţi iubitor al fotbalului, fie că nu, merită să vedeţi "Philips Stadion", arena formaţiei PSV Eindhoven.
La Eindhoven se ajunge uşor, existând cursă directă de avion, operată de Wizz Air. Orarul de vară din acest an include curse în zilele de marţi şi sâmbătă, cu decolare din Bucureşti la ora 6.15, aterizarea la Eindhoven la 8.05 şi întoarcerea la ora 8.35, cu aterizarea la Otopeni la 12.20.

Un comentariu:

  1. Pentru bilete ieftine de avion, va recomand sa accesati http://www.flysky.ro/!Preturi mici pentru toate destinatiile!

    RăspundețiȘtergere