duminică, 19 ianuarie 2014

O excursie de o zi din Paris: Bruges

Agenţiile de turism din Paris au o ofertă extrem de variată atunci când vine vorba de a oferi excursii de o zi în afara capitalei franceze. Mai mult, unele dintre aceste excursii trec graniţele ţării, una dintre cele mai apreciate excursii de acest gen fiind la Bruges, în Belgia. Aşa că după ce v-am prezentat ca variante Le Mont Saint Michel, Versailles, Disneyland, castelele de pe valea Loarei, regiunea Champagnes sau mini-Franţa din Elancourt, în rândurile de faţă voi vorbi despre Bruges.
Am avut bucuria de a ajunge în acest frumos oraş - Bruges. Merită mult mai mult decât o jumătate de zi...
Dacă sunteţi la Paris cu maşina sau închiriaţi una, traseul vi-l veţi putea face după pofta inimii. În schimb, dacă nu, aveţi posibilitatea de a apela la una dintre agenţiile de turism din  Paris care oferă excursii de o zi la Bruges. Una dintre acestea este pariscityvision.com. O excursie prin această agenţie costă 155 euro şi durează aproximativ 14 ore. Plecarea este la ora 7.15 de la sediul lor de pe rue des Piramides, undeva între Luvru şi Operă. Până la Bruges sunt 294 km, se trece şi prin Lille, iar în jurul orei 11.15 este preconizată sosirea la Bruges. Aici veţi avea posibilitatea unui tur cu ghid de o oră şi jumătate prin zona centrală, precum şi o croazieră pe canalele Brugesului, ambele find incluse în preţul excursiei.
Bineînţeles, aveţi şi timp liber la dispoziţie pentru a vă bucura pe-ndelete de frumuseţea acestui oraş belgian, dar la ora 16.30 trebuie să fiţi la autocar, gata pentru întoarcere, sosirea la Paris fiind preconizată în jurul orei 21.00.
Îmi permit şi o sugestie: nu evitaţi ciocolateriile! Nu veţi şti ce să alegeţi şi chiar dacă sunt destul de scumpe, merită... investiţia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu