marți, 21 ianuarie 2014

Stockholm, plăcerea de a fi turist...

Sunt unele oraşe pe acest Glob unde nivelul de trai este foarte ridicat, gradul de civilizaţie te încântă, iar a fi turist în astfel de oraşe este o experienţă extrem de plăcută, chiar dacă de multe ori poate fi costisitoare... Un astfel de oraş este şi Stockholm, capitala Suediei.
Stockholm este un oraş absolut superb, aşezat pe 14 insule. Sunt multe de spus despre acest oraş scandinav
şi o voi face pe larg într-un material viitor. Este un oraş care merită, fiind unul dintre oraşele în care îmi doresc să ajung cât mai repede posibil... Acum vă prezint o serie de imagini puse la dispoziţie de un prieten, care a avut bucuria de a ajunge aici.
Turnul de control al aeroportului Stockholm
Cum se ajunge la Stockholm
Avionul este soluţia optimă, chiar dacă nu există un zbor direct între Bucureşti şi capitala Suediei. Pentru vara acestui an sunt oferte destul de bune de zbor: cu KLM, prin Amsterdam, de la 189 euro; cu Air Berlin, prin Berlin, de la 196 euro; cu Lufthansa, prin Munchen, de la 198 euro; cu Czech Airlines, prin Praga, de la 204 euro. De la aeroport în centrul capitalei suedeze sunt două variante: un tren expres, la care biletul costă echivalentul a 24 euro, sau cu autobuzul, preţul biletului fiind echivalentul a 11,9 euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu