luni, 13 ianuarie 2014

Vedi Monaco e poi muori!

Monte Carlo... Un adevărat paradis, un magnet al bogaţilor şi celebrităţilor...
După cum v-am spus la începutul acestei luni, într-un material cu câteva idei de vacanţă pentru luna ianuarie, pe 25, pe "Stade Louis II" din Monte Carlo are loc derby-ul Rivierei franceze, AS Monaco - Olympique Marseille.
Un meci pe care merită să-l vedeţi, iar dacă tot ajungeţi la Monte Carlo nu ar fi păcat să nu vă rezervaţi câteva zile pentru a vizita acest colţ fabulos de Europă?
Nu veţi avea timp să vă plictisiţi... În Monte Carlo sunt foarte multe lucruri de făcut şi de văzut la aproape orice oră din zi sau din noapte.
Casino-ul
Hotel de Paris
Catedrala
Muzeul Oceanografic şi acvariul
Grădina Japoneză
Portul
Cum ajungeţi la Monte Carlo?
Dacă nu vă planificaţi acest drum cu maşina, varianta cea mai simplă este avionul până la Nisa şi de aici cu trenul, costul unui bilet de tren între Nisa şi Monte Carlo fiind de 5 euro. Dacă vreţi ceva mai spectaculos şi vă permiteţi, la fiecare 20 de minute, din Nisa pleacă un elicopter spre Monte Carlo, preţul unei asemenea călătorii de 6 minute fiind 100 euro! E scump, dar priveliştea asupra golfurilor Rivierei franceze este unică, iar experienţa face toţi banii. Sigur, nici cu trenul nu e rău, mai ales că puteţi astfel savura timp de 30 de minute un peisaj magnific.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu