vineri, 7 februarie 2014

V-ar tenta o croazieră în jurul lumii?

Periodic, marile companii navele de croaziere organizează tururi în jurul lumii, poate cel mai atractiv tur posibil pentru o croazieră. Perfect Tour a pus în vânzare pentru România o astfel de croazieră pentru anul 2015, o croazieră realizată cu vasul Pacific Princess şi care începe pe 23 ianuarie şi se încheie pe 16 mai. Se vizitează 40 de porturi, 6 continente, toate oceanele - totul în 112 zile!
Parcursul acestei croaziere este absolut provocator pentru oricine, mai ales pentru un iubitor de călătorii, dar mai ales pentru îndrăgostiţii de croaziere:
Los Angeles - Honolulu (Hawai) - Apia (Samoa de Vest) - Auckland (Noua Zeelandă) - Sydney (Australia) - Brunei - Hong Kong - Bangkok - Singapore - Mumbai - Dubai - Egipt - Sorrento (Italia) - Roma - Nisa - Barcelona - Cadiz - Madeira - Bermuda - Miami - Curacao - Canlul Panama - Los Angeles. Întregul traseu şi oferta detaliată o găsiţi aici.
Nava Pacific Princess are o capacitate de 826 pasageri, 9 punţi accesibile pasagerilor, o lungime de 181 metri, o lăţime de aproape 26 metri şi poate atinge o viteză de 33 km/h.
Ei bine, o astfel de croazieră costă pe măsură. O cabină cu balcon (pentru a vă putea bucura în voie de fiecare clipă a croazierei) costă 28.799 dolari americani, la care mai trebuie adăugaţi cei 1.821 dolari /persoană (taxele portuare) şi cei 11,5 dolari/persoană/zi - bacşişul, ajungându-se astfel pentru două persoane la suma de 33.377 dolari, fără a pune la socoteală excursiile opţionale, alte cheltuieli la bord, dar şi drumul Bucureşti - Los Angeles şi obligatoriile cazări măcar în noaptea dinaintea plecării şi în noaptea de după debarcare. Astfel, probabil că fără 50.000 dolari nici nu are rost să vă gândiţi la o asemenea croazieră! Dar, cine ştie, poate într-o zi...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu