vineri, 25 aprilie 2014

Holland America Line și Seabourn au fost desemnate "Cele mai etice companii din lume" pentru al treilea an consecutiv!

Pentru al treilea an consecutiv, Holland America Line şi linia soră de croazieră Seabourn au fost desemnate cele mai etice companii din lume de către Institutul Ethisphere. Compania şi-a asigurat locul în listă implementând practici de afaceri şi initiative ce sunt în beneficiul comunităţii şi au dus la succesul companiei.

Vicepreşedintele, Consilier General şi Director de Etică Kelly Clark împreună cu Emmely Kik, Manager de Etică şi Conformitate au acceptat premiul pentru "Cele mai etice companii din lume" în cadrul unui eveniment din New York City.
"Este o onoare pentru companii să fie desemnate ca fiind cele mai etice din lume pentru al treilea an consecutiv", a spus Stein Kruse, Preşedintele Holland America Line. "Suntem mândri să promovăm practiciş i standarde etice de afaceri atât în cadrul companiei cât şi în comunitate, iar prezenţa pe prestigioasa listă ne validează eforturile".
În procesul de selectare a câştigătorilor, Institutul Ethisphere analizează codul de etică al candidaţilor şi evaluează investiţiile în inovaţii şi practicile de afaceri.
Acesta este al optulea an în care Ethisphere publică un clasament al celor mai etice companii din lume. Lista din anul 2014 cuprinde companii din peste 40 de industrii.

Ethisphere, un furnizor de verificare independentă a eticii corporative şi a programelor de conformitate, acordă Certificatul exclusiv companiilor care implementează standarde adecvate, sisteme şi programe pentru a preveni eşecuri de conformitate şi defalcări etice, informează croaziere.net.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu