miercuri, 28 ianuarie 2015

București - Paris, de patru ori pe zi cu Air France

Compania aeriană Air France a anunțat că va introduce o nouă frecvență zilnică între București și Paris, începând cu 30 martie 2015. Acest nou zbor va consolida prezența operatorului la București și va permite pasagerilor să profite de multiple corespondențe europene și intercontinentale având totodată conexiuni mai scurte pe aeroportul francez.
Air France și TAROM, membre în aceeași alianță aeriană - Skyteam, au încheiat un acord de colaborare, asigurând astfel conexiunea facilă pasagerilor spre alte destinații intercontinentale. Pe această rută vor fi efectuate zilnic 4 zboruri operate de Air France și 2 de Tarom.
Noul zbor va avea indicativul AF1689 si va decola din București la ora 11.55, iar returul este programat la 7.15 din capitala franceză. Pasagerii din România care vor dori să călătorească spre destinații precum Atlanta, Havana, Boston, Mauritius, New York, San Francisco și Washington vor avea ca timp de așteptare între 50 de minute și 2ore și 40 minute.
La retur cele mai bune conexiuni sunt Saint Martin, Delhi, Mauritius, Tokyo, Hong Kong, Beijing, Atlanta, Singapore, Kuala Lumpur, Shanghai, Montreal, Cincinnati și New York, cu timp de așteptare între 55 de minute și 2 ore și 45 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu