sâmbătă, 31 ianuarie 2015

La Paris, la derby-ul optimilor Champions League

După jumătatea lunii februarie se reiau partidele din cupele europene la fotbal, dincolo de frumuseţea jocurilor, cele mai multe dintre partide având loc în destinaţii turistice de top. Iar derby-ul optimilor Champions League are loc la Paris, pe 17 februarie, Paris St. Germain - Chelsea Londra. Iar un astfel de meci, într-un astfel de oraş, nu putea să nu fie inclus pe lista ideilor de vacanţă pentru luna februarie.
Parisul este un oraş absolut fabulos, indiferent de anotimp. O plimbare pe Champs-Elysees, pe malul Senei, chiar şi o croazieră sau vizite la Luvru, Notre Dame, Sacre Coeur, Turnul Eiffel, în funcţie de timpul alocat, orice ai face în Paris devine memorabil.
La meci
Partida Paris St. Germain - Chelsea Londra are loc pe 17 februarie, de la ora 20.45, pe Stade "Parc des Princes". La stadionul "Parc des Princes" se ajunge relativ uşor din orice punct al Parisului, pentru că este bine conectat la reţeaua de transport public. Cea mai apropiată staţie de metrou este Porte Saint-Cloud, dar sunt şi numeroase autobuze care ajung aici din diverse zone ale Parisului.
Preţurile pentru partida de la Paris au fost stabilite între 224 şi 378 euro! Ştiu, cam scump...
Cum se ajunge la Paris?
Avionul rămâne soluţia cea mai avantajoasă, o variantă bună care să includă data meciului fiind următoarea:
15 februarie: Bucureşti 8.25 - 10.35 Paris Beauvais
18 februarie: Paris Beauvais 11.10 - 15.00 Bucureşti
Compani: Blue Air. Preţ: 172 euro/persoană, fără bagaj de cală.
De la Aeroportul Beauvais există curse de autocar, corelate cu orarul de zbor, care asigură legătura cu Porte Maillot, din Paris. Un bilet costă 26 euro.
Variante de cazare
Hotel Splendid Etoile, 4 stele, lângă Arcul de Triumf, preţ 537 euro/camera/3 nopţi
Hotel Holiday Inn Paris Auteuil, 3 stele, aproape de  stadion, preţ 453 euro
Hotel de la Bourdonnais, 4 stele, aproape de Turneul Eiffel, preţ 462 euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu