duminică, 25 ianuarie 2015

Oferte. Circuit Anglia - Franţa, 8 zile, avion

Circuit Anglia - Franţa, 8 zile, avion, ofertă de la Agenţia Bavaria Tour
de la 451 euro/loc în camera dublă
EARLY BOOKING 5% (aplicat) pana la 30.01.2015
5% REDUCERE primii 5 turisti inscrisi
50% REDUCERE- Croaz. in Paris, Londra (pentru achitarea abonament la metrou). GRATUIT deplasarea cu autocarul la GREENWICH.
Tarife şi plecări
23 iunie - 475 euro (early booking 451 euro)
16 iulie - 479 euro
9 august - 489 euro
3 septembrie - 475 euro

Itinerariu

Luxembourg, Reims, Paris, Versailles, Fontainebleau, Valea Loirei, Canterbury, Londra, Greenwich, Windsor, Oxford, Stratford, Strasbourg, Munchen

Servicii incluse

Bilet de avion Bucureşti- Frankfurt, Munchen- Bucureşti, zbor Lufthansa. Orarul de zbor se poate modifica.
transport cu autocar modern, cu climatizare, clasif. 2- 4*, excepţie ziua5 (contra cost cu transp. public).
Pe acest program, în sezoanele 2013 si 2014 s-au realizat TOATE cele 8 grupuri, din care 7 grupuri au beneficiat de autocare clasificate 3* si 4*.
7 cazări cu mic dejun în hotel de 2 si 3*;
ghid din partea agenţiei după întâlnirea cu acesta în Munchen
asigurare in caz de insolvabilitate /faliment al agentiei de turism

Servicii neincluse

240 euro se achita la inscriere pentru: taxe aeroport şi transfer aeroport- hotel- aeroport si taxele de travers. a Canalului Manecii.
Asigur. medicala, intrări la obiective, ghizii locali
vaporaşul si transp. local in Strasbourg, Londra, Paris ascensiunea pe Turnul Eiffel

Program
Ziua 1. BUCURESTI – FRANKFURT- 
 LUXEMBOURG  – PARIS (595 km)
Intalnire la ora 04.30  în Aeroportul OTOPENI  pt. zbor Bucureşti – Frankfurt cu compania Lufthansa. La prânz, după întâlnirea cu ghidul şi îmbarcarea în autocar, tranzităm Germania spre Luxembourg, pentru un tur pietonal către Place de l’Armee şi Palatul Ducal. În drum spre Paris, scurtă oprire la Reims, unde se va vizita celebra Catedrală, locul de încoronare a Regilor Franţei. Seara târziu, cazare la Paris.
Ziua 2.  PARIS- VERSAILLES
(80 km)
Mic dejun. Dimineaţă se vizitează somptuosul Palat de la Versailles (fara acces in grădini). La întoarcerea în Paris, tur panoramic al cartierului de zgârie nori La Defence. Continuăm vizitarea: Şcoala Militară şi maiestuosul Dom al Invalizilor cu mormântul lui Napoleon Bonaparte, apoi L’lIle de la Cite, inima istorico-spirituală a Parisului, cu impozanta Catedrală Nôtre Dame şi Palatul de Justiţie cu delicata Sainte Chapelle. Urmează Pantheonul, apoi ne deplasăm pe lângă Opera Garnier, Galeriile Lafayette, către Moulin Rouge şi Place Pigale, de unde urcăm spre Sacre Coeur şi Montmartre. Cazare la Paris.

Ziua 3. PARIS- FONTAINEBLEAU  VALEA LOIREI (450 km)
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie în Paris pentru explorarea oraşului pe cont propriu. Pentru cei pasionaţi sugerăm o excursie la Disneyland  (deplasarea se face cu RER). În Paris nu rataţi Muzeele Luvru şi d`Orsay, Centrul Pompidou cu Atelierul Brâncuşi, Croaziera pe Sena (cca 15 euro) şi bineînţeles ascensiunea pe Turnul Eiffel. Opţional (10 euro) excursie la Palatul Fontainebleau, impresionant prin rafinamentul desăvârşit şi apoi în continuare (35 euro) pe Valea Loirei. Se vizitează cel mai renumit castel: Chambord, ce domină peisajul cu arhitectura sa medievală, iar la întoarcerea spre Paris, oprire în pitorescul orăşel Blois pentru a vizita Castelul încărcat de istorie. Cazare la Paris.
Ziua 4. PARIS- Canterbury- Londra 450 km
Mic dejun. În continuare traseul străbate întreaga Picardie spre Calais. Traversarea Canalului Mânecii spre Dover. În drum vom opri la Canterbury, capitala eclesiastică a Angliei, în atmosfera medievală dominată de renumita catedrală. Sosire şi cazare în zona Londra.
Ziua 5.  LONDRA- GREENWICH
Mic dejun. Începem vizita capitalei britanice: Palatul Buckingham, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Catedrala St. Paul,  Madame Tussauds- Muzeul figurilor de ceară, British Museum.Timp liber la dispoziţia turiştilor sau plimbare cu vaporaşul pe Tamisa (cca 10 GBP). Opţional, deplasare către Greenwich, cu renumitul observator astronomic. Cazare la Londra. 
Ziua 6. LONDRA- WINDSOR STRATFORD- OXFORD  (395 km)
Mic dejun. Timp liber în Londra sau opţional (12 euro) excursie la Windsor. Se vizitează castelul Windsor, cel mai mare şi unul din cele mai vechi din Anglia, care ne va încânta printre altele cu Apartamentele regale şi Capela St. George`s. Excursia opţională continuă spre Stratford-upon-Avon, locul de naştere al inegalabilului Shakespeare, apoi spre Oxford (Oxford-Stratford 25€), cel mai vechi centru universitar, unde se vor vizita Queen’s College, Merton College, Catedrala. Întoarcere pentru cazare la acelaşi hotel la Londra.
Ziua7 . LONDRA- STRASBOURG (735 km)
Mic dejun. Plecare spre Dover pentru traversarea pe continent. În cursul serii sosire în Strasbourg. Opţional, croazieră cu vaporaşul pe râul Ill, pentru a admira pitorescul cartier Petite France şi Consiliul Europei. Cazare în zona Strasbourg. 
Ziua 8.  STRASBOURG- MUNCHEN BUCURESTI  (365 km)
Mic dejun. Începem vizita capitalei Alsaciei cu  Catedrala Notre Dame de Strasbourg şi Palatul Rohan. Plecare spre Munchen, unde vă vor încânta: Marienplatz, Primăria şi Frauenkirche. Transfer la aeroportul din Munchen pentru zborul spre Bucureşti.
Observatie! – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Supl. SINGLE 165 euro
COPIL 6-12 ani 435 euro
ORAR DE ZBOR : COMPANIA LUFTHANSA
Bucuresti – OTOPENI decolare ora 06.25 Aterizare FRANKFURT 07.55
MUNCHEN decolare ora 21.45 Aterizare OTOPENI 00.40
Zborul pentru acest program este operat de companie ( se poate modifica ). Orele de zbor sunt mentionate cu titlu informativ. Taxele de aeroport sunt valabile la data intocmirii programului si pot fi modificate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene.
Excursii optionale:
Excursie optionala Fontainbleau si Valea Loirei 45 euro/ pers.
Croaziera pe Sena – fara cina (15 euro / pers.)
Excursie optionala Windsor 12 euro/ pers.
Excursie optionala Oxford si Stratford (25 Euro / pers.)
1. În unele oraşe de pe traseu, autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
2. Turistii inscrisi in acest program vor utiliza autocarul plecat pe pro-gramul similar cu grupul din tara
3. Ordinea cazărilor şi vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, asigurand vizitărea tuturor obiectivelor din program.
4. Obiectivele marcate cu caractere bold italice se viziteaza pe exterior
5. Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
6. Pentru explicaţiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
Grup minim 25 pers.
Exemple de Cazari
1.Paris http://www.hotel-bb.com/en/hotels/paris-porte-des-lilas.htm
2.Londra http://www.travelodge.co.uk/hotels/45/London-Docklands-hotel
3.Strasbourg http://www.accorhotels.com/fr/hotel-6202-ibis-strasbourg-la-meinau/index.shtml
Detalii şi rezervări - bavariatour.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu