sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Oferte. Early-booking 50% insula Evia - Grecia

Early-booking 50% insula Evia - Grecia, ofertă de la Agenţia Teron Intertur Câmpina
Insula Evia (Eubeea), zona Malakonda, la 3 km de oraşul Eretria, la 90 km de Atena, la 110 km de Aeroportul Internaţional "El Venizelos"
Hotel Palmariva Beach Bomo Club 4 stele - discount 40%
O clădire centrală şi trei serii de bungalouri, două ascensoare. Hotelul a fost renovat în anul 2014, este foarte confortabil, situat pe plajă cu nisip, ideal pentru familiile cu copii, oferă o gamă variată de activităţi pentru copii şi divertisment pentu adulţi; piscină de dimensiuni olimpice, muzică live, programe de animaţie, sport, fitness şi multe altele. Un loc unde veţi petrece o vacanţă relaxantă, de neuitat!
Plajă - proprie, cu nisip, şezlonguri şi umbrele gratuit, prosoape de plajă cu garanţie.
Pentru copii - loc de joacă, piscină cu apă dulce pentru copii, babysitting (la cerere), mini-club (4-12 ani), animaţie pentru copii, gimnastică, mini disco, concursuri.
Sport şi divertisment - două terenuri de tenis cu suprafaţă dură (rachete şi mingi - cu garanţie; nocturnă - contra cost), tenis de masă, teren de volei şi baschet, mini golf, boccia, volei pe plajă, sporturi nautice (banana, jet ski, surfing). Discotecă - zilnic, program de divertisment, animaţie, amfiteatru (180 locuri).
Tarif
Early-booking (până pe 28 februarie)
28 euro/zi/persoană - ultra-all-inclusive
Special: agenţia acordă o reducere suplimentară de 10% pentru achitarea integrală a sejurului în maximum 3 zile de la rezervare!
Detalii şi rezervări - intertur.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu