luni, 23 februarie 2015

Oferte. Circuit Spania clasică, 7 zile, avion

Circuit Spania clasică, 7 zile, avion, ofertă de la Agenţia Bavaria Tour
356 euro/loc în camera dublă
Plecări: 4 mai, 24 septembrie
Itinerariu
Barcelona, Montserrat, Zaragoza, Madrid, El Escorial, Vale de los Caidos, Toledo, Aranjuez, Valencia, PortAventura
Servicii incluse
Bilet avion Bucureşti – Barcelona - Bucureşti; orele de zbor se pot modifica
transport autocar climatizat 2- 4*, excepţie ziua 4 (contra cost cu transport public)
Pe acest program, în sezoanele 2013 si 2014 s-au realizat 14 grupuri, din care 12 grupuri au beneficiat de autocare 3* si 4*.
6 cazări cu mic dejun în hotel de 3* sau 2*;
Bonus 3 cine pe Costa Brava
ghid însoţitor din partea agenţiei în zilele 2-6 inclusiv, apoi asistenţă turistică
asigurare in caz de insolvabilitate /faliment al agentiei de turism
Servicii neincluse195 € / Taxe aeroport + transfer aeroport–hotel- aeroport
Asig. medicală, intrări la obiective, ghizii locali
Autocar local si transport public in ziua a 4-a (conform normelor AETR)
ORAR DE ZBOR: COMPANIA ALITALIA
Bucureşti – OTOPENI decolare ora 19.00 Aterizare Roma Fumicino 20.10
ROMA Fumicino decolare ora 21.25 Aterizare BARCELONA 23.15
BARCELONA decolare ora 11.40 Aterizare Roma Fumicino 13.25
ROMA Fumicino decolare ora 15.00 Aterizare OTOPENI 18.10
Program
Circuit Spania Clasica 7 zile Avion
Ziua 1. BUCURESTI – BARCELONA
Prezentare în Aeroportul Bucureşti OTOPENI la ora 17.00 pt. zborul Bucureşti – Barcelona, cu  compania Alitalia.  Turiştii din celelalte oraşe ale ţării pot utiliza zboruri ale unor companii aviatice care operează din oraşele dumnealor pentru destinaţia Barcelona şi care au zboruri apropiate ca dată cu această excursie. După aterizare, transfer pentru cazare şi cină la hotel pe Costa Brava.
Ziua 2. BARCELONA – Mănăstirea MONTSERRAT
Mic dejun. Începem turul Barcelonei cu Sagrada Familia, operă a lui Gaudi, Palatul Regal, Parc Guell, Grădina Botanică din Parcul Montjuic, celebra Ramblas, Piaţa Catalunia. Timp liber pt. shopping, vizita Muz. Picasso sau excursie opţională (20 €) la Montserrat, unde admirăm celebra Mănăstire construită pe stâncile munt. Montserrat, renumit loc de pelerinaj. Întoarcere în Barcelona pt. impresionantul spectacol de sunet şi lumini “Fântâna Magică”. Cazare şi cină la acelaşi hotel.
Ziua 3. BARCELONA – ZARAGOZA - MADRID (630 km)
Mic dejun. Plecare spre Madrid. Pe traseu oprim în Zaragoza la Basilica St. Maria del Pilar şi la Catedrala La Seo del Salvador.  Seara începem turul panoramic cu autocarul în capitala Spaniei: Piaţa şi Fântâna Cibele, Puerta del Sol, Piaţa Mayor, Bd. Grand Via, Piaţa Spaniei cu Monum. lui Cervantes şi Palatul Regal. Cazare la Madrid.
Ziua 4. Madrid- El ESCORIAL 150 km
Mic dejun. Utilizând transportul public, dedicăm întreaga dimineaţă explorării Palatului Regal şi faimosului Muzeu Prado. Timp liber în Madrid sau excursie la Escorial, simbol pentru rolul Spaniei lui Filip al II-lea în perioada Contra-Reformei. Mânăstirea, reşedinţa istorică a Regelui Spaniei, muzeu şi important nucleu de cultură, a fost declarat patrimoniu UNESCO. La intoarcerea spre Madrid, admiram grandiosul monument din Vale de los Caidos. Cazare la Madrid.
Ziua 5. TOLEDO – ARANJUEZ VALENCIA (485 km)
Mic dejun. Pornim spre Toledo- fosta capitală a ţării, adevărat “oraș-muzeu” în care a trăit şi creat faimosul El Greco. Vom admira Catedrala, Sinagoga, Bis. San Juan şi podul San Martin cu zidurile fortăreţei medievale. Continuăm spre Aranjuez, cu vizitarea Palatului (reşedinţa de vară a familiei regale) şi a grădinilor superbe care îl înconjoară. Cazare la Valencia.
Ziua 6. VALENCIA – PortAventura COSTA BRAVA (360 km)
Mic dejun. Tur de oraş în Valencia- centrul istoric cu străduţele sale înguste, Palacio del Marques de Dos Aguas în stil baroc şi Catedrala, unde este păstrat „Santo Caliz”, un vas din agat despre care se crede că ar putea fi chiar Sfântul Graal. Continuăm traseul spre Salou- staţiune de top pe Costa Dorada, unde aveţi întreaga după-amiază la dispoziţie pentru a petrece timp liber la plajă, cafenele, magazine restaurante sau făcând o plimbare pe faleza Les Palmeres. Opţional PortAventura-  cel mai mare parc de distracţii tematic din Europa şi al doilea de pe Glob, impresionant ca suprafaţă (35.000 mp), si prin senzaţiile oferite. Cazare şi cină pe Costa Brava.
Ziua 7. BARCELONA – BUCURESTI
Mic dejun. La ora 08.00 transfer la aeroport pentru zborul spre ţară. Sosire în Bucureşti Otopeni în jurul orei 18.00
Final program Circuit Spania Clasica 7 zile Avion.
Observatie! – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Detalii şi rezervări - bavariatour.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu