duminică, 1 februarie 2015

Oferte. Istanbul, de 8 Martie

Istanbul, de 8 martie, ofertă de la Agenţia Paralela 45, Clip As Tour Câmpina
199 euro/persoană
Program
ZIUA 1 (05.03.2015): BUCURESTI - ISTANBUL
Plecare din Bucuresti, Piata Victoriei (parcarea de langa Muzeul Antipa), la ora 06:30, pe traseul Bucuresti - Ruse - Veliko Tarnovo - Edirne - Istanbul (650 km). Vom ajunge in Istanbul in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare la Hotel Art City 4 (www.artcityhotelistanbul.com) sau similar.
ZIUA 2 (06.03.2015): ISTANBUL - TUR DE ORAS
Mic dejun. Tur de oras pietonal cu insotitorul de grup cu admirarea principalelor obiective: Moscheea Albastra - construita in secolul al XVII-lea de sultanul Ahmet I, fiind singura moschee cu 6 minarete din Turcia; Biserica Sfanta Sofia - cea mai mare catedrala din lume in momentul in care a fost construita in secolul al IV-lea, fiind transformata de catre turci in moschee dupa cucerirea Constantinopolului in anul 1453 (inchis luni); Hipodromul antic - locul unde se organizau curse de car si alte activitati sportive in perioada bizantina, astazi fiind un parc faimos cu monumente reprezentative precum: obeliscul egiptean, coloana lui Constantin, coloana lui Serpentine din Delphi, fantana lui Wilhelm II. Turul se continua cu o vizita in Marele Bazar - una dintre cele mai mari piete acoperite din lume, cu peste 4.000 de magazine, fiind un adevarat paradis pentru iubitorii de shopping. Aici totul se negociaza, de la delicatesele traditionale turcesti pana la covoare, incaltaminte, pielarie sau bijuterii (inchis duminica). Cazare la acelasi hotel.
ZIUA 3 (07.03.2015): ISTANBUL - PALATUL DOLMABAHCE SI CROAZIERA PE BOSFOR (OPTIONAL)
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari si vizite individuale sau, optional, vizitarea Palatului Dolmabahce - ultima resedinta a sultanilor dupa Topkapi, amplasat pe malul Bosforului, cu o vedere spectaculoasa asupra partii asiatice a Istanbulului. Dupa terminarea vizitei pornim in croaziera de-a lungul Stramtorii Bosfor, locul unde se pot vedea in acelasi timp doua continente, Europa si Asia. Cazare la acelasi hotel.
ZIUA 4 (08.03.2015): ISTANBUL - PALATUL TOPKAPI SI MOSCHEA SULEYMANIYE (OPTIONAL)
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau, optional, vizitarea cu insotitorul de grup a Palatului Topkapi (secolul al XV-lea), simbol al Imperiului Otoman, localizat intre Cornul de Aur si Marea Marmara, oferind o panorama superba asupra Stramtorii Bosfor (inchis marti). In continuarea excursiei, se va face o oprire pentru vizitarea Moscheii Suleymaniye, construita de catre Suleyman Magnificul, intre anii 1550-1589. Optional, seara turceasca cu cina si spectacol traditional. Cazare la acelasi hotel.
ZIUA 5 (09.03.2015): ISTANBUL - BUCURESTI
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, plecare spre Bucuresti unde vom ajunge in cursul noptii, in functie de formalitatile vamale.
Servicii incluse
-transport cu autocarul Bucuresti - Istanbul - Bucuresti;
-4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4;
-tur de oras pietonal de o jumatate de zi (3-4 ore) cu insotitorul de grup in Istanbul;
-insotitor roman de grup.
Servicii neincluse
-intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
-bacsisuri (recomandate in Turcia): 10 EURO/persoana, se achita reprezentantului agentiei;
-asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): 24 lei/persoana (persoane pana la 60 de ani);
-asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost total asigurare complexa storno+medicala: 57 lei/persoana, persoane pana la 60 ani).
Detalii şi rezervări - campina@paralela45.ro, telefon 0344.566.566.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu