sâmbătă, 7 februarie 2015

Oferte. Moscova Paşte 2015

Moscova Paşte 2015, ofertă de la Agenţia Teron Intertur Câmpina
Perioada: 10.04.2015 – 14.04.2015

10.04.2015 Bucuresti - Moscova
Prezentare la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 12:45 pentru imbarcare pe zborul Companiei Aeroflot cu destinatia Moscova. Decolare la ora 14:45 si aterizare la Moscova Aeroportul Sheremetyevo la ora 17:10. Transfer si cazare la Hotel Holiday Inn Simonovsky 4*. Timp liber pentru o scurta plimbare si odihna

11.04.2015  Moscova – tur de oras cu ghid local
Mic dejun la hotel. Tur de oras Moscova (4 ore) cu ghid local vorbitor de limba engleza.Capitala Rusiei reprezinta un complex unic de artitectura veche si moderna. Este centru politic major, economic, cultural, stiintific, religios, financiar, educational si de transport al Rusiei si al intregului continent. In timpul turului veti admira Piata Rosie, Piata Manezh, Strada Tverskaya si Minskaya, Parcul Victory, Arcul de Triumf, Podul Bagration, Casa Alba, catedrala Sf. Vasile, Strada New Arbat, Piata Arbat, Zamoskvorechye, terasamentul St. Sofya, Catedrala Hristos Mantuitorul, Biserica Sfantul Nicolae, strada Lev Tolstoy, strada Pirogovskaya, Manastirea Novodevichy, platforma de observare Sparrow Hills. Veti putea admira Kremlinul, fosta resedinta a tarilor Rusiei, construit incepand incepand cu sec.XV. In prezent complexul fortificat gazduieste catedralele si palatele Kremlinului: Arsenalul, Catedrala Adormirea Maicii Domnului (sec.XV) – principala catedrala a Rusiei si locul de incoronare a tarilor Rusiei, Catedrala Buna Vestire (sec.XV) – cu 9 cupole aurite si fosta biserica privata a tarilor Rusiei, Catedrala Arhanghelului Mihail (sec.XVI) – necropola tarilor  Rusiei pana la 1700, Palatul Patriarhal, Catedrala celor 12 Apostoli, Turnul cu clopot al lui Ivan cel Mare -  care marcheaza centrul Moscovei. Cele mai vechi constructii sunt Palatul Fatetelor unde se afla tronurile imperiale si Palatul Terem, unite de Marele Palat al Kremlinului.Continuam explorarea orasului cu un obiectiv inedit, Metroul din Moscova. Statiile subterane ale Moscovei sunt proiectate si decorate de renumiti sculptori rusi, arhitecti si artisti. Astfel, metroul este pentru multi localnici, dar mai ales pentru turisti un adevarat muzeu subteran. Timp liber.

Seara  va sugeram sa participati (optional, pe cont propriu) la slujba de Înviere la catedrala Hristos Mântuitorul unde se aduna sute de credinciosi pentru a primi Lumina Sfanta. Cazare la Hotel Holiday Inn Simonovsky 4*, Moscova.
12.04.2015 Moscova
Mic dejun la hotel. Timp liber pentru a descoperi orasul pe cont propriu. La pranz, optional, va propunem sa sarbatoriti Pastele intr-un restaurant moscovit.
In acesta zi va recomandam vizitarea Galeriilor Tretyakov, o plimbare de o oră cu metroul moscovit, atracție turistică de primă mână, în special pentru decorurile spectaculoase și unice ale fiecărei stații, vizitarea Complexului Kremlin, minunat monument arhitectonic și de artă, Bolshoi Theatre, Lenin's Mausoleum. Cazare la Hotel Holiday Inn Simonovsky 4*, Moscova.
13.04.2015  Serghiev Posad
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Moscova sau optional excursie la Serghiev Posad, numit si Zagorsk, unul dintre orasele ce apartin renumitului Inel de Aur, situat la 70 km de Moscova. Orasul era odinioara principalul centru politic, spiritual si cultural al Rusiei. Lavra Sf. Treime este cea mai mare manastire ruseasca, un monument de cultura si arta care face parte din Patrimoniul Mondial Unesco. Este, de fapt, o cetate alcătuită din 35 de cladiri. Cele mai importante sunt: Catedrala Sf. Treime, Catedrala Adormirii Maicii Domnului, Biserica Sf. Nikon, Biserica Sf. Serapion, Palatul ţarului, Clopotniţa, Academia teologica şi seminarul teologic. Serghiev Posad era renumit in trecut datorită sculpturii în lemn. Aici erau realizate obiecte de uz casnic din lemn, care se vindeau în întreaga Rusie. Însă cele mai populare sunt jucăriile din Serghiev Posad. Aici s-a nascut papusa „matrioşka”, celebra in intreaga lume. Cazare la Hotel Holiday Inn Simonovsky 4*, Moscova.
14.04.2015  Moscova - Bucuresti
Dupa micul dejun la hotel, check out si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei aeriene Aeroflot cu decolare la ora 11:05 spre Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 13:45
Hotel Holiday Inn Simonovsky, 4 stele, preţ 299 euro
Servicii incluse:
• Bilet avion Bucuresti – Moscova – Bucuresti, zbor operat de compania Aeroflot
• 4 nopti cazare cu mic dejun hotel Holiday Inn Simonovsky4*
• Transferuri aeroport – hotel – aeroport
• Tur de oras de 4 ore cu ghid local (vorbitor de limba engleza)
Nu sunt incluse:
• ·Taxe de aeroport, 113 Euro/pers (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
• ·Taxa de viza si procesare, aproximativ 65 Euro/persoana (se achita la agentie)
• ·Asigurarea medicala (obligatorie)
• ·Excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice
• ·Alte servicii decat cele mentionate
Suplimente (optional, tarife informative)
• ·Pranz in ziua de Paste la “Restaurant Cafe Pushkin” - 65 Euro/pers  (3 feluri de mancare, desert, oua de Paste, cozonac “Kulich”, 1 shot de votka, apa si ceai sau cafea)
• ·Excursie la Serghiev Posad – 45 Euro/pers
• ·vizita Galeriile Tretyakov: 35 euro / persoana vizita Galeriile Tretyakov: 35 euro / persoana vizita Galeriile Tretyakov: 35 euro / persoanaVizita Galeriile Tretyakov – 35 Euro/pers
• Vizita la Metroul din Moscova – 20 Euro/pers
• ·Taxa urgenta viza (daca se aplica cu mai putin de 15 zile inainte de plecare) – 50 Euro/pers
Acte necesare pentru obtinerea vizei (pentru cetatenii romani):
• Pasaport simplu (valid cel  putin 6 luni de la intrarea in Rusia si cu minim doua pagini libere)
• Formular corect completat si autentic semnat
• Fotografie  tip pasaport, color, recenta, pe fundal deschis (de preferinta alb)
• Asigurare medicala pentru intreg sejurul 
• Taxa de viza
Orar de zbor compania aeriana Aeroflot:
10.04.2015  SU2035 Bucuresti 14:45 – Moscova 17:10
14.04.2015  SU2034 Moscova 11:05 – Bucuresti 13:45
Detalii şi rezervări – intertur.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu