sâmbătă, 21 martie 2015

La turneul de tenis de la Miami

În perioada 23 martie - 5 aprilie, la Miami, pe terenurile de la Crandon Park au loc două turnee paralele de tenis, feminin şi masculin. Un prilej excelent pentru a vedea sau revedea Florida, astfel că am inclus acest eveniment sportiv pe lista cu idei de vacanţă pentru luna martie.
Miami este o mare metropolă americană, dar şi o destinaţie turistică de invidiat. E greu de spus cu ce ar trebui să începi când te afli pentru prima dată la Miami... Miami Beach este una dintre cele mai populare zone, cu plajele sale spectaculoase.
Există în Miami un acvariu, o grădină zoologică, un cartier numit Mica Havană,
iar oficiile de turism de aici organizează numeroase tururi, mai ales cu vaporaşe. De asemenea, merită să ajungi la Key West.
La arena de tenis
Arena de tenis Crandon Park se află aproape de Kay Biscaine, ajungându-se cel mai uşor cu un autobuz (102).
Preţurile pentru accesul la acest turneu cresc odată cu apropierea de fazele finale ale competiţiei. Pe site-ul oficial al turneului se găseşte o pagină specială pentru achiziţionarea biletelor, cu detalierea pe zile, meciuri şi categorii - miamiopen.com.
Cum se ajunge la Miami?
Cu avionul, iar o variantă bună pentru partea a doua a turneului ar putea fi următoarea:
31 martie: Bucureşti 6.30 - 7.35 Berlin 9.15 - 11.25 (Air Berlin) Chicago 13.55 - 18.10 (American Airlines) Miami
7 aprilie: Miami 9.20 - 11.45 (American Airlines) Chicago 15.25 - 7.00 (8 aprilie) Berlin 9.20 - 12.25 (Air Berlin) Bucureşti
Preţ: 819 euro/persoană.
De la aeroportul din Miami ai la dispoziţie metroul, dacă mergi spre zona centrală sau în zone deservite de metrou, sau trenul, pentru zonele mai îndepărtate sau unde nu ajunge metroul.
Variante de cazare
Miami Airport Marriott, 4 stele, preţ 972 euro/camera/7 nopţi
Sofitel, 4 stele, preţ 1.200 euro
Miami Marriott Biscayne Bay, 4 stele, preţ 1.096 euro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu