vineri, 20 martie 2015

OFERTE. Park Hotel, 4 stele, Landau - Germania. Spa şi frumuseţea Germaniei

Park Hotel, 4 stele, Landau - Germania. Spa şi frumuseţea Germaniei
Park Hotel, 4 stele, Landau - parkhotel-landau.de
Hotel de 4 stele, cu camere confortabile, o frumoasă zonă Wellness şi săli de conferinţe. Situat ultra-central în oraşul Landau, din Germania, acest hotel este perfect pentru o scurtă plimbare pe jos până la o clădire istorică din zona centrală, unde are loc sărbătoarea "Zilele Vinului".
Perioada
4-7 iunie 2015
Camere
Camerele duble cu vedere parc, renovate în iulie 2014, au aproximativ 21 metri pătraţi şi au paturi cu arcuri noi pentru maximum de confort. Camerele sunt luminoase, prietenos decorate, echipate cu telefon şi televizor cu ecran plat de 40 inch. Baia are cadă sau duş. De asemenea, există seif şi internet.
Zona de piscine şi wellness invită la relaxare şi recuperare. A fost renovată în toamna anului 2012. Printre facilităţi se numără: jacuzzi, jeturi de masaj, piscină, baie de aburi, bio-saună finlandeză, saună, sală de fitness.
Oferta
259 euro/persoană (loc în cameră dublă)
399 euro/camera single
Tariful cuprinde: 3 nopţi cazare în cameră cu vedere la parc, mic dejun, acces gratuit la spa şi piscină, o sticlă de apă. Opţional - se poate asigura cina - 20 euro/persoană.
Transport
La cerere se poate asigura transport, Landau fiind la distanţă aproximativ egală de Frankfurt şi Stuttgart, existând mai multe variante pentru zboruri directe de la Bucureşti.
Detalii şi rezervări - neculai2000@yahoo.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu