marți, 14 aprilie 2015

La un turneu de tenis la Munchen

În perioada 25 aprilie - 3 mai, la Munchen are loc un turneu de tenis masculin ATP, un prilej foarte bun pentru o scurtă vacanţă în capitala Bavariei, motiv pentru care am inclus această competiţie pe lista cu idei de vacanţă pentru luna aprilie.
Marienplatz este centrul oraşului Munchen şi cel mai popular punct de atracţie turistică. Muzeul BMW, Allianz Arena, muzee, parcuri, palate - toate se adaugă zestrei turistice a capitalei bavareze. Mai multe detalii despre Munchen, în postări mai vechi - aici.
La arenă
Turneul are loc la arenele Tennisanlage MTTC Iphitos, care se află în nordul Munchenului, ceva mai aproape de centru decât "Allianz Arena". Se ajunge cu metroul, pe linia U6, cea mai apropiată staţie fiind Studentenstadt. Există o multitudine de variante de bilete, pe care le poţi achiziţiona de pe site-ul oficial al competiţiei în secţiunea special rezervată biletelor - aici.
Cum se ajunge la Munchen?
24 aprilie: Bucureşti 8.25 - 9.35 Munchen
4 mai: Munchen 19.50 - 22.50 Bucureşti
Companie: Tarom. Preţ: 192 euro/persoană.
De la aeroportul din Munchen pentru a ajunge în oraş, cea mai bună variantă este cu trenul S-Bahn, liniile S1 sau S8. O călătorie durează 40 minute şi costă 9,20 euro.
Variante de cazare
Eden Hotel Wolff, 4 stele, preţ 1.201 euro/camera/10 nopţi
Leonardo Arabellapark, 4 stele, preţ 837 euro
Leonardo Olympiapark, 4 stele, preţ 825 euro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu