sâmbătă, 16 mai 2015

TAROM, “Linia Aeriană a Anului 2015”

Compania TAROM a fost desemnată “Linia Aeriană a Anului 2015″ în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă în Industria Hotelieră a Turismului şi Ospitalităţii din România.
A opta ediţie a celui mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului şi a ospitalităţii din România a beneficiat de participarea celor mai renumiţi specialişti din domeniu, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi manageri ai industriei hoteliere, a ospitalitătii şi a turismului din România. Gala de Excelenţă a premiat proiectele care au marcat evoluţia industriei hoteliere,
a turismului si a ospitalitaţii, iar categoriile care au intrat în competiţie au fost: turism, restaurante, hoteluri, agrement, agenţii de digital.
La categoria “Linia aeriana a anului”, Compania TAROM a fost declarată câştigătoare, pentru a 4-a oară consecutiv, dintre 11 companii nominalizate.
În cadrul festivităţii de premiere, Christian Heinzmann, director general TAROM, a declarat: “În numele echipei TAROM, doresc să mulţumesc celor care ne-au dat  votul lor de încredere, acest lucru ne onorează dar ne şi obligă în acelaşi timp să fim mai buni şi să dezvoltăm produse cât mai atrăgătoare pentru pasagerii noştri. Ne străduim să reprezentăm cu cinste numele şi pozitia pe care o avem deşi mediul de afaceri este tot mai competitiv “, informează flysky.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu