sâmbătă, 6 iunie 2015

Cluj Napoca - Dubai cu Wizz Air

Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est a anunțat lansarea unei noi rute de la baza sa din Cluj-Napoca.
Începând cu 19 decembrie, Wizz Air va opera două zboruri pe săptămână, în zilele de marți și sâmbătă, din Cluj Napoca către aeroportul World Central din Dubai. Acesta a fost conceput pentru a deveni principalul centru de aviație din regiune și este prognozat să devină unul dintre cele mai tranzitate aeroporturi din lume în următorii zece ani.
Programul de zbor va fi următorul:
Cluj 14.05 - 21.20 Dubai
Dubai 21.55 - 01.30 (ziua următoare) Cluj
Purtătorul de cuvânt al Wizz Air, Daniel de Carvalho, a declarat, citat de flysky.ro: "Suntem încântați să anunțăm o astfel de destinație interesantă pentru zborurile noastre din Cluj-Napoca. Noua rută către Dubai întărește poziția de lider de piață a WIZZ în România și consolidează oferta noastră de destinații de vacanță populare pentru clienții din Transilvania. Decizia de a crește oferta de servicii către Dubai din România vine ca urmare a rezultatelor bune de care ne-am bucurat cu ruta București - Dubai. Suntem siguri că acest nou serviciu va fi foarte bine primit de către clienții noștri, care se pot bucura de acum de o vacanță într-o destinație foarte populară pe tot parcursul anului, grație tarifelor scăzute Wizz Air".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu