miercuri, 17 iunie 2015

Wizz Air lansează două rute noi din Chișinău

Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est a anunțat noi rute din Chișinău spre Bologna și Londra.
Zborurile din Chișinău spre Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi vor începe pe 30 septembrie și vor fi onorate în zilele de miercuri și duminica, iar cele spre Aeroportul Londra Luton vor demara pe 27 octombrie și vor fi operate marțea, joia și sâmbăta.
Wizz Air oferă deja curse din capitala Moldovei spre Roma, Veneția și Milano.
Daniel Carvalho, purtător de cuvânt Wizz Air, a declarat: "Suntem fericiți să vedem că, pe măsură ce tarifele scăzute Wizz Air devin din ce în ce mai populare, cererea pasagerilor pentru călătorii din și spre Chișinău este în creștere. Observăm mai multe tipuri de pasageri care profită de zborurile noastre dintre Moldova și Italia, inclusiv turiști și oameni care călătoresc în scop de afaceri, și ne bucurăm că luăm parte la dezvoltarea Moldovei ca destinație turistică. Londra are un potențial major pentru a oferi călători spre Moldova, în scop turistic sau de afaceri, dar și ca destinație. Considerăm aceste noi rute ca un semn de soliditate pentru Chișinău".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu