vineri, 31 iulie 2015

Austrian Airlines a lansat noul concept de tarifare pentru Europa

Compania Austrian Airlines a lansat un nou concept de tarifare pentru zborurile din Europa, diversificând extrem de mult clasa tarifară pentru zona Economy. Astfel, Austrian Airlines are de zilele trecute trei tarife: Light, Classic sau Flex.
Light - ideal pentru cei care călătoresc doar cu bagaj de mână (de maximum 8 kg) şi care se pot bucura de serviciile de calitate ale companiei la preţuri mici. Se asigură la bord gustări şi băuturi gratuite. Adiţional, se pot achiziţiona servicii pentru un bagaj suplimentar sau locul preferat în avion.
Classic - vei putea avea inclus în acest tarif un bagaj de cală (maximum 23 kg), un bagaj de mână (8 kg) şi îţi poţi alege locul în avion în momentul în care faci rezervarea.
Flex - oferă maximum de flexibilitate, dincolo de celelalte avantaje ale zborurilor cu Austrian Airlines, având posibilitatea de aţi reprograma oricând zborul, complet gratuit, şi poţi câştiga cu 50% mai multe mile premium. În plus, beneficiezi de îmbarcarea cu prioritate la zborul de pe Aeroportul din Viena.
Detalii şi rezervări - austrian.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu