miercuri, 12 august 2015

Antalya - plajă, soare şi servicii de top

Atunci când este vorba de destinaţii la malul mării, una dintre cele mai apreciate variante este Antalya, aflată pe ceea ce s-ar putea numi "Riviera turcă". Aşa că am inclus Antalya pe lista cu idei de vacanţă pentru luna august.
Sunt multe agenţii din România care vând sejururi în regiunea Antalya, având inclus zborul charter şi cazarea. Dacă vrei să alegi o astfel de variantă, ai de unde alege, dar eu prefer varianta... individuală. În plus, prin acest mod, te vei putea bucura să faci ce vrei, când vrei, că doar e vacanţa ta!
În Antalya sunt multe lucruri de văzut, poate cea mai frumoasă zonă, cu excepţia promenadei, fiind centrul vechi, acolo unde se regăsesc mai multe vestigii istorice, inclusiv Poarta lui Hadrian.
În Antalya mai există un acvariu,
o Grădină Zoologică, într-un mare parc, şi multe zone de agrement şi locuri de recreere. De asemenea, din port se fac croaziere în larg, de unde ai posibilitatea nu numai a unei plimbări memorabile, dar şi a unor imagini splendide asupra ţărmului.
Cum se ajunge în Antalya?
Dacă nu preferi varianta zborului charter, prin achiziţionarea unui sejur de la o agenţie de turism, atunci ai la dispoziţie o astfel de variantă:
18 august: Bucureşti 6.05 - 7.25 Istanbul 10.15 - 11.30 Antalya
24 august: Antalya 19.20 - 20.40 Istanbul 22.55 - 00.15 Bucureşti
Companie: Turkish Airlines. Preţ: 226 euro/persoană.
Majoritatea hotelurilor asigură serviciu de transfer la şi de la aeroport.
Variante de cazare
Akra Barut Hotel, 5 stele, preţ 924 euro/camera dublă/6 nopţi
The Marmara, 5 stele, preţ 630 euro
Rixos Downtown, 5 stele, preţ 1.020 euro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu