sâmbătă, 1 august 2015

La New York, pentru regalul US Open

Una dintre cele mai frumoase competiţii de tenis de câmp este turneul US Open, astfel că pentru împătimiţii acestui frumos sport, dar şi pentru amatorii de turism, am inclus turneul din acest an pe lista cu idei de vacanţă pentru luna august. Turneul are loc în perioada 31 august - 13 septembrie la arenele din New York.
New York este, probabil, visul oricărui turist. Sunt atât de multe lucruri de văzut şi admirat în celebra metropolă americană, încât câteva vacanţe aici nu îţi vor fi de ajuns. Oricum, printre obiectivele care nu ar trebui ratate - Central Park,
podul Brooklyn,
Statuia Libertăţii,
Memorialul 9/11, Times Square,
Rockfeller Center ori Empire State Building sau să te plimbi pe Brodway, pe Wall Street, pe Fifth Avenue sau alte bulevarde celebre ale metropolei americane. În funcţie de timpul avut la dispoziţie, de faptul dacă te afli pentru prima oară la Ne York sau nu, poţi găsi numeroase alte atracţii turistice.
La arenele Flushing Meadows
Arenele de la Flushing Meadows, unde are loc US Open se află între aroportul La Guardia şi cartierul Queens.Se ajunge foarte uşor, cu trenul, linia 7, staţia cea mai apropiată de arene fiind Mets-Willets Point. Programul complet al competiţiei, precum şi numeroase modalităţi de bilete sunt disponibile pe site-ul oficial al competiţiei - usopen.org.
Cum se ajunge la New York?
29 august: Bucureşti 13.15 - 15.35 (Tarom) Paris 19.10 - 21.15 (Air France) New York
14 septembrie: New York 20.30 - 8.45 (15 septembrie) (Delta Airlines) Londra 14.50 - 20.05 (Tarom) Bucureşti
Preţ: 510 euro/persoană
Pentru a ajunge de la şi la aeroport poţi lua trenul (18 dolari, circulă la fiecare 15-30 minute, până în Manhattan face cam 30 minute) sau autobuzul, unde există numeroase variante şi companii, de la autobuzul 62 (1,50 dolari/călătoria) şi până la Express Bus Newark Airport (16 dolari/călătoria).
Variante de cazare
Hotel New York Marriott Marquis, 4 stele, preţ 4.880 euro/camera dublă/16 nopţi
Hotel Row NYC, 4 stele, preţ 3.058 euro
Park Lane Hotel on Central Park, 5 stele, preţ 4.442 euro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu