marți, 6 octombrie 2015

Bangkok - o destinaţie turistică de top

Capitala Thailandei este una dintre destinaţiile turistice cele mai apreciate din lume, iar un sejur aici poate fi oricând o adevărată experienţă memorabilă. A fost principalul motiv pentru care am inclus oraşul Bangkok pe lista cu idei de vacanţă pentru luna octombrie.
Un oraş foarte frumos, extrem de atractiv din punct de vedere turistic (şi nu numai pentru celebrul... masaj), un oraş care se scufundă încet (la propriu!), dar şi capitala cu cel mai lung nume din lume - Krung Thep Maha Nakhon. Destul de întins, Bangkok este un oraş care trebuie explorat la pas. Pe insula Rattanakosin se află oraşul vechi, unde se găseşte şi Marele Palat, aici aflându-se şi cel mai sacru dintre templele budiste. Multe dintre atracţiile capitalei thailandeze sunt în strânsă legătură cu religia: Altarul Erawan, templul Wat Pho (unde se află cea mai mare statui a lui Budha, 46 metri, acoperită cu aur), templul Wat Arun (ideal pentru momentul apusului soarelui). Nu ar trebui să ratezi nici Siam Ocean World (cel mai mare acvariu din sud-estul Asiei), Lumphini Park, o plimbare cu tuk-tuk sau una dintre numeroasele pieţe plutitoare.
Cum se ajunge la Bangkok?
21 octombrie: Bucureşti 14.45 - 17.10 Moscova 19.20 - 8.30 (22 octombrie) Bangkok
1 noiembrie: Bangkok 10.15 - 16.10 Moscova 10.40 (2 noiembrie) - 12.15 Bucureşti
Companie: Aeroflot. Preţ: 569 euro/persoană.
De la aeroport, cea mai convenabilă variantă este cea a Airport Rail Link, un tren de mare viteză, care circulă foarte des şi merge chiar în centru. În plus, la întoarcere, te poţi caza la un hotel de lângă aeroportul din Moscova şi ai şansa să petreci câteva ore de noiembrie (ce-i drept!) în capitala rusă.
Variante de cazare 
Hotel de Moc, 3 stele, preţ 302 euro/camera dublă/10 nopţi
Nuovo City Hotel, 4 stele, preţ 675 euro
The Warehouse, 3 stele, preţ 388 euro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu