duminică, 15 noiembrie 2015

Algarve, unul dintre cele mai însorite locuri din Europa

Este mijlocul lunii noiembrie şi începe să miroase a... iarnă, astfel că o vacanţă într-unul dintre cele mai însorite locuri din Europa poate fi o idee foarte bună.Acesta a fost principalul motiv pentru care am inclus Algarve pe lista cu idei de vacanţă pentru luna noiembrie.
Algarve este o regiune din Portugalia, cea mai sudică din partea continentală a acestei ţări scăldată de mult soare, dar şi de apele Oceanului Atlantic. Faro este principalul oraş al acestei regiuni, aici existând multe lucruri care merită văzute: Catedrala, Palatul Guvernatorului, Palatul şi Grădinile Estoi, dar şi centru vechi, aici aflându-se şi un cartier evreiesc foarte bine păstrat. De asemenea, plajele sunt spectaculoase, ca oriunde în Algarve.
Din Faro este relativ simplu de ajuns şi în alte orăşele din Algarve, cele mai multe situate pe malul Atlanticului şi cu plaje de o frumuseţe remarcabilă - Albufeira, Portimao, Lagos sau Sagres, fiind numai câteva dintre opţiuni.
Cum se ajunge la Faro?
23 noiembrie: Bucureşti 4.05 - 6.30 Lisabona 9.50 - 10.35 Faro
29 noiembrie: Faro 16.55 - 17.40 Lisabona 21.10 - 03.20 Bucureşti
Companie: TAP Portugal. Preţ: 410 euro/persoană.
De la aeroport, cel mai convenabil mod de a ajunge în oraş este cu autobuzul, fie nr. 16, fie nr. 14, iar biletele pot fi achiziţionate inclusiv de la şofer.
Variante de cazare
Hotel Eva, 4 stele, preţ 486 euro/camera dublă/6 nopţi
Hotel Faro, 4 stele, preţ 479 euro
Stay Hotel Faro Centro, 3 stele, preţ 252 euro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu