duminică, 29 noiembrie 2015

Revelion pe un vas de croazieră în Caraibe

Poate fi un mare răsfăţ, dar şi o vacanţă memorabilă să-ţi petreci Revelionul pe un vas de croazieră în Caraibe. este o variantă, pe care am propus-o pe lista cu idei de vacanţă pentru luna decembrie. Croaziera este operată de compania MSC, cu nava MSC Opera, are ca dată de plecare 29 decembrie şi un itinerariu fabulos.
MSC Opera oferă confort şi lux, fiind una dintre cele mai elegante nave din flota MSC. Forme geometrice spectaculoase, podele din marmură, ferestre generoase, la care se adaugă dotări de cea mai înaltă calitate, toate fac din experienţa la bordul MSC Opera o amintire de nepreţuit.
Programul acestei croaziere este următorul:
29 decembrie: Havana, Cuba - îmbarcarea
30 decembrie: Havana
31 decembrie: Havana, plecarea ora 18.00
1 ianuarie: pe mare
2 ianuarie: Montego Bay, Jamaica, 9.00 - 20.00
3 ianuarie: George Town, Grand Cayman, 9.00 - 15.00
4 ianuarie: Cozumel, Mexic, 10.00 - 18.00
5 ianuarie: Havana, Cuba, sosirea ora 15.00
Tarife
Cabină interioară - 1.999 euro/persoană
Cabină exterioară - 2.299 euro/persoană
Cabină exterioară cu balcon - 2.899 euro/persoană
Suită - 3.589 euro/persoană
Traseu
Havana. Mai întâi, varianta pentru a ajunge în capitala Cubei.
26 decembrie: Bucureşti 7.05 - 9.15 Paris 10.45 - 15.10 Havana
Companie Air France. Preţ: 1.621 euro/persoană, fără taxa pe bagaj de cală pe relaţia Bucureşti - Paris, iar tariful include şi zborul de întoarcere, operat de KLM, via Amsterdam.
De la aeroport, cele mai bune soluţii sunt să vă rezervaţi un transfer d la hotel, din momentul rezervării, sau un taxi.
Havana este un oraş care te poate surprinde cu spectaculozitatea sa. Centrul istoric este destul de bine conservat şi este dominat de catedrală. Nu trebuie ratate Capitoliul (uluitor de asemănător cu cel american), plimbările pe străduţele comerciale, prin parcuri şi pieţe somptuoase, dar şi o vizită la o fabrică de ţigări (celebrele "Havane") şi la o fabrică de rom.
Montego Bay. Oraşul jamaican este renumit pentru plajele sale, dar şi pentru centrul său istoric. De asemenea, se pot face excursii pe munţii din apropiere, de unde vederile panoramice sunt absolut spectaculoase.
George Town. Există şi aici un centru istoric, cu muzee, alte clădiri frumoase, dar parcă activitatea cea mai atractivă rămâne tot scufundarea şi poţi profita de reciful şi plajele de aici. Poţi înota alături de delfini, stele de mare, poţi vedea broaştele ţestoase şi multe altele.
Cozumel. Şi aici ai posibilitatea de a face plajă sau snorkeling, dar în apropiere se află mai multe situri arheologice din perioada maya, pe care ar fi păcat să le ratezi.
Havana. După debarcare, te poţi caza la acelaşi hotel şi explora ceea ce nu ai apucat să vezi în primele zile sau vrei să revezi. Varianta de întoarcere în ţară este:
6 ianuarie: Havana 17.20 - 8.30 (7 ianuarie) Amsterdam 11.50 - 15.35 Bucureşti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu