luni, 28 decembrie 2015

Croazieră de lux în Caraibe

Printre croazierele pe care le-am propus ca idei de vacanţă pentru luna ianuarie se numără mai multe variante în zona Caraibelor. Una dintre cele mai luxoase variante este cea operată de compania Disney Cruise Line, cu vasul Disney Fantasy şi are ca dată de plecare 30 ianuarie din Port Canaveral - Florida.
Vasul Disney Fantasy este construit în stilul clasic, după modelul surorii sale, vasul Disney Dream, fiind al patrulea vas în extinderea flotei linei de croazieră Disney. Oferă 14 punţi impresionante, include 1250 de cabine si o capacitate de cazare de 4000 de pasageri, cu tot cu membrii echipajului. Bazându-se pe stilul clasic al primelor două nave, Disney Magic şi Disney Wonder, vasul Disney Dream este un vas distins clasic, cu un design specific secolului al XX-lea. Aşa cum era de aşteptat de la linia de croazieră Disney, vasul a fost conceput cu familia în minte, combinându-se stilul elegant cu facilităţile convenabile, cu stropi de magie şi industrie de croazieră în premieră, cum ar fi spectaculosul AquaDuck.
Itinerariul acestei croaziere de vis este următorul:
30 ianuarie - Port Canaveral (SUA), plecarea ora 17.00
31 ianuarie - pe mare
1 februarie - pe mare
2 februarie - Tortola, Insulele Virgine Britanice, 7.30 - 17.45
3 februarie - St. Thomas, Insulele Virgine Americane, 7.45 - 16.00
4 februarie - pe mare
5 februarie - Castaway Cay, Bahamas, 9..45 - 16.45
6 februarie - Port Canaveral (SUA), debarcarea ora 7.30
Tarife
- de la 2.999 dolari/persoană
Traseu
Orlando. O variantă de a ajunge la Orlando ar fi următoarea:
24 ianuarie: Bucureşti 12.30 - 14.05 (Tarom) Londra 17.00 - 20.33 New York 7.50 (25 ianuarie) - 10.57 (Delta) Orlando. Preţ: 675 euro/persoană/dus-întors.
De la aeroport, există autobuze spre centrul oraşului, călătoria având o durată de 40 minute şi un cost de 2 dolari. Te poţi caza la hotelul Floridays Resport Orlando, 4 stele (917 euro/cazarea pentru o cameră dublă/4 nopţi)
Orlando este unul dintre oraşele în care ar merita să te muţi. Aici există celebrul parc Disney, un alt parc tematic spectaculos SeaWorld, pentru că rampa NASA este aproape aici există NASA Rockte Garden, dar şi plaje superbe, cum este cea de la Cocoa. În centrul oraşului se află numeroase artere comerciale, muzee sau clădiri emblematice.
Port Canaveral. Cu o zi înaintea îmbarcării, poţi merge la Port Canaveral. Sunt mai mult variante de a ajunge în zona portului. Te poţi caza la Country Inn & Suites by Carlson, 3 stele, dar nu prea ai multe variante de a petrece timpul liber aici. În schimb ai plaje frumoase şi poţi admira de departe Cape Canaveral, celebrul loc de lansare a navetelor spaţiale.
Tortola. Este o insulă vulcanică şi oferă peisaje spectaculoase. Sunt plaje frumoase aici, dar şi situri istorice. de asemenea, se pot face scufundări sau drumeţii spre zona montană a insulei.
St. Thomas. O destinaţie cu adevărat exotică, oferind plaje incredibil de frumoase, dar şi posibilitatea de a face scufundări şi a admira peisaje de o frumuseţe răpitoare.
Castaway Cay. Când spui Bahamas nu ai cum să te gândeşti la un adevărat paradis terestru. Plaje cu nisip ireal de alb, peisaje specifice zonei Caraibelor, totul te îndeamnp la visare, reverie, vacanţă.
Port Canaveral. După debarcare, cel mai indicat ar fi să revii la Orlando, un oraş cu numeroase posibilităţi de explorare. Te poţi caza la acelaşi hotel şi vedea ceea ce nu ai apucat înainte de îmbarcare.
Varianta de întoarcere:
8 februarie: Orlando 8.00 - 10.51 Boston 19.30 - 7.20 (Delta) (9 februarie) Londra 14.50 - 20.05 (Tarom) Bucureşti)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu