sâmbătă, 19 martie 2016

La Paris, la un concert Eros Ramazzotti

Orice eveniment poate constitui un excelent prilej de a vedea sau revedea un oraş de talia Parisului. Un astfel de eveniment este pe 23 martie - concertul lui Eros Ramazzotti. De altfel, tocmai din acest motiv am inclus acest concurs pe lista cu idei de vacanţă pentru luna martie.
Parisul este oraşul viselor oricărui turist. Un loc şarmant, ideal pentru o vacanţă, oricâte zile ar avea alocate. Sunt multe, foarte multe lucruri de făcut la Paris, dar nu ar trebui să lipsească de pe o listă scurtă - croaziera pe Sena, Turnul Eiffel, o plimbare pe Champs Elysees. Nu ar trebui să lipsească nici o plimbare printr-unul dintre multele parcuri ale capitalei franceze. Sunt multe alte atracţii pariziene, dar un lucru obligatoriu de făcut este hoinăreala pe străduţe cochete, fără nici o ţintă.
La concert
Concertul Eros Ramazzotti are loc în sala Accorhotels Arena, din Paris, iar ora de începere este 20.00 (ora locală). Încă se mai găsesc bilete pentru acest concert - 73 euro (categoria a doua) şi 84 euro (categoria I). Accorhotels Arena se află în apropiere de Parc Bercy, pe malul Senei, la mică distanţă de Biblioteca Naţională. Cea mai apropiată staţie de metrou este Bercy.
Cum se ajunge la Paris?
Avionul este soluţia cea mai convenabilă, în ciuda faptului că datele de călătorie sunt cam în scurt, dar...
23 martie: Bucureşti 6.00 - 8.10 Paris Beauvais (Wizz Air)
27 martie: Paris Beauvais 19.15 - 23.05 Bucureşti (Blue Air)
Preţ: 154 euro/persoană, fără bagaj de cală.
De la Beauvais există autobuze corelate cu orarul de zbor, până la Porte Maillot. Preţul unui bilet este de 15,90 euro (la achiziţia online), 17 euro (de la şofer), iar călătoria durează aproximativ o oră şi 15 minute.
Variante de cazare
Montfleuri, 4 stele, preţ 647 euro/4 nopţi
Splendid Etoile, 4 stele, preţ 660 euro
Stella Etoile, 3 stele, preţ 668 euro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu