luni, 2 mai 2016

Jurnal de călătorie, Italia 2015 - Top 3 al lucrurilor de făcut în Veneţia pe-nserat

Continui seria topurilor despre Veneţia cu topul lucrurilor de făcut pe-nserat.
1. Piazza San Marco - "Salonul Europei" are un farmec aparte şi după lăsarea serii, întreaga dantelărie a clădirilor fiind luminată discret, dar eficient, pentru a pune în valoare fiecare detaliu arhitectonic. Muzica live de la terasele din piaţă asigură un fond sonor cu totul şi cu totul special, astfel încât un popas aici este fără îndoială unul dintre cele mai frumoase lucruri care pot fi făcut seara în Veneţia. Atenţie, însă, că ar fi aproape imposibil să vezi Piazza San Marco noaptea dacă nu eşti cazat pe insulă!
2. Cina la o terasă pe malul unui canal - chiar dacă este destul de scumpă, peste media multor altor oraşe, o cină la o terasă pe malul unui canal în inima Veneţiei este unul dintre momentele care poate deveni de neuitat.
3. Plimbare hai-hui - nu în ultimul rând, lasă-ţi paşii să te poarte pe străduţele din inima Veneţiei. Nu ai de ce să te temi, nici măcar că te vei rătăci. Vei descoperi un farmec aparte al clădirilor discret luminate şi oglindite în apele canalului. Chiar este foarte frumos, în plus, este gratis!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu