duminică, 10 iulie 2016

Marbella, gazdă perfectă pentru un festival de ţinut minte

Marbella este una dintre cele mai apreciate staţiuni de pe Costa de Sol, locul acela minunat scăldat de apele Mediteranei, cu rezonanţe maure, situat între Malaga şi Gibraltar. În perioada 14 iulie - 20 august aici are loc Starlite Festival, pe care l-am inclus pe lista cu idei de vacanţă pentru luna iulie.
Marbella este una dintre cele mai apreciate staţiuni din întreaga Spanie. În oraşul vechi te poţi bucura de frumuseţea albului imaculat al clădirilor, care contrastează plăcut cu roşul puternic al muşcatelor de la geamuri. Apoi, merită să stai la un pahar de... orice în Orange Square şi să simţi mirosul dulce al portocalilor.
Poţi vizita Muzeul Bonsai,
un muzeu cu adevărat deosebit, şi merită să faci o traversare cu feribotul de 30 minute în Puerto Banus.
De asemenea, dacă timpul îţi permite ar fi păcat să nu faci o excursie până în Gibraltar sau chiar să traversezi mediterana în Maroc. Nu trebuie ratată o plimbare pe promenada de la malul Mediteranei.
La festival
Starlite Festival are loc în perioada 14 iulie - 20 august şi cele mai multe dintre spectacole au loc chiar în sala de spectacole a comunităţii Sierra Blanca, din apropierea centrului oraşului-staţiune Marbella. Concertele sunt intenţionat gândite pentru un număr mai redus de spectatori, astfel încât să fie mai uşoară comunicarea între cei de pe scenă şi spectatori. În afara concertelor, au loc şi spectacole de modă, iar după miezul nopţii, discoteci, pentru că până la urmă Marbella este renumită şi pentru viaţa sa de noapte. Programul şi toate detaliile festivalului - starlitefestival.com.
Cum se ajunge la Marbella?
24 iulie: Bucureşti 7.00 - 10.20 Malaga
30 iulie: Malaga 11.10 - 16.00 Bucureşti
Companie: Blue Air. Preţ: 300 euro/persoană, fără bagaj de cală.
De la aeroportul din Malaga se ajunge foarte uşor la Marbella. Există autobuze şi trenuri, astfel că nu ai cum să nu găseşti o variantă convenabilă.
Variante de cazare
Los Monteros, 5 stele, preţ 1.474 euro/camera dublă, cu mic dejun/6 nopţi
Park Plaza, 4 stele, preţ 1.459 euro
NH Marbella, 4 stele, preţ 965 euro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu