luni, 8 august 2016

La Stuttgart, la Weindorf Festival

Printre festivalurile şi concertele din luna august care pot deveni vacanţe memorabile se numără şi Festivalul Weindorf, care are loc la Stuttgart, în perioada 24 august - 4 septembrie, aşa că am inclus Weindorf pe lista cu idei de vacanţă pentru luna august.
Stuttgart este o adevărată capitală a industriei automobilistice, dar se remarcă şi prin multe lucruri. Castelul Vechi, Schlossplatz, Konigstrasse, Schillerplatz, Gara Centrală, Turnul de televiziune, muzeele Mercedes şi Porsche, Grădina Botanică şi Grădina Zoologică sau lacul Max Eyth.
La festival
Festivalul Weindorf datează din anul 1976 şi reuneşte producători locali de vinuri, dar şi de produse alimentare şi chiar dulciuri. Sunt peste 30 restaurante cu produse din regiune şi numeroase alte standuri, iar seara este un adevărat furnicar. Zona în care are loc acest festival include pieţele Markplatz, Schillerplatz şi Kirchstrasse. Produse de calitate superioară şi o atmosferă fascinantă sunt principalele ingrediente care reunesc la acest festival turişti din ce în ce mai mulţi, din locuri din ce în ce mai îndepărtate, fiind un excelent prilej de a vizita oraşul Stuttgart.
Cum se ajunge la Stuttgart?
23 august: Bucureşti 13.35 - 14.20 Viena 17.25 - 18.40 Stuttgart (Austrian Airlines)
28 august: Stuttgart 16.30 - 19.55 Munchen 21.55 - 00.50 Bucureşti (Lufthansa)
Preţ: 181 euro/persoană.
De la aeroport până în centru se poate ajunge cu trenurile S-Bahn, pe liniile S2 sau S3, o călătorie având durata de 27 minute.
Variante de cazare
Althoff Hotel am Schlossgarten, 5 stele, preţ 774 euro/camera dublă/5 nopţi
City Hotel, 3 stele, preţ 401 euro
Le Meridien, 5 stele, preţ 726 euro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu