luni, 24 octombrie 2016

Destinaţia săptămânii - Gyula (Ungaria), cu Teron Intertur Câmpina

Împreună cu Agenţia de Turism Teron Intertur Câmpina destinaţia propusă pentru această săptămână este Gyula, din Ungaria, un loc unde te poţi simţi cu adevărat răsfăţat, atât datorită apelor termale de aici, cât şi a calităţii serviciilor. Poţi vedea pe propria-ţi piele cum e la Gyula, în cadrul sejurului de Revelion 2017, propus de Agenţia de Turism Teron Intertur Câmpina.
Gyula este un oraş din apropiere de Bekecsaba, foarte aproape de graniţa cu ţara noastră, la distanţă aproximativ egală între Arad şi Oradea. Astfel, mai ales pentru cei din zona Transilvaniei se poate ajunge extrem de uşor la Gyula.
Cea mai importantă atracţie turistică din Gyula este reprezentată de băile termale de aici. În apropierea lor se află cetatea veche (Castelul Almassy), care datează din secolul al XIII-lea, aici fiind acum un muzeu, un teatru în aer liber, dar şi un centru comercial. Este singura fortăreaţă din cărămidă din Europa Centrală care s-a păstrat până în zilele noastre.
La o plimbare pe străduţele oraşului vei putea întâlni clădirea Liceului "Nicolae Bălcescu",
Catedrala Ortodoxă, construită în anul 1867, dar şi busturile unor personalităţi române - Moise Nicoară, Liviu Rebreanu şi Nicolae Bălcescu.
De asemenea, în Kossuth Square vei putea să te localizezi pe Ceasul Lumii,
iar printre atracţiile inedite să numără un Muzeu al Radioului şi o cofetărie de 100 de ani, cu un mic muzeu.
Băile termale se află în parcul Castelului Almassy şi se spune că ar fi cele mai frumoase din Ungaria. Au 18 bazine pentru toate preferinţele, iar iarna este o adevărată încântare să stai în apa fierbinte, mai ales când ninge.
Poţi ajunge la Gyula chiar la finalul acestui an şi poţi petrece aici Revelionul 2017, în cadrul unui sejur propus de Agenţia de Turism Teron Intertur Câmpina, la Hunguest Hotel Erkel. Sejurul este de 3 sau 4 nopţi, cu demipensiune, iar preţurile pornesc de la 227 euro/persoană.
Hunguest Hotel Erkel oferă acces direct la băile cetăţii, chiar prin interior.
Pentru persoanele cazate în acest hotel, accesul la băile termale este gratuit. Există şi o zonă proprie de wellness, care cuprinde piscină, jacuzzi, două saune (finlandeză sau cu aburi) şi multe alte facilităţi de spa.
Cazarea este asigurată în aripa Durer (4 stele) sau Munkacsy (3 stele).
Facilităţi: parcare cu plată, seif, taxi, spălătorie, farmacie, salon de înfrumuseţare, sală de conferinţe, două restaurante cu specific internaţional şi cu specific maghiar, muzică live, centru de fitness, salon cosmetic, coafor, biliard, sală aerobic, cameră salină.
Pachetul include
Aripa Durer (4 stele)
3 nopţi (29 decembrie - 1 ianuarie) - 295 euro (camera dublă, standard, spre est); 305 euro (camera dublă, standardm spre cetate)
4 nopţi (29 decembrie - 2 ianuarie) - 355 euro (spre est); 368 euro (spre cetate)
- cazare cu demipensiune, cină festivă de revelion, pachet de băuturi între orele 19.30 - 22.00, bufet la miezul nopţii, intrare nelimitată la baia termală şi ştrand Varfurdo, intrare la parcul Aquapalota, intrare la centrul wellness  al hotelului (jacuzzi, cabină cu aburi, saună, piscină, sală de fitness), halat de baie.
Aripa Munkacsy (3 stele)
3 nopţi (29 decembrie - 1 ianuarie) - 227 euro (camera dublă, standard, spre est); 238 euro (camera dublă, standardm spre cetate)
4 nopţi (29 decembrie - 2 ianuarie) - 272 euro (spre est); 286 euro (spre cetate)
- cazare cu demipensiune, cină festivă de revelion, pachet de băuturi între orele 19.30 - 22.00, bufet la miezul nopţii, intrare nelimitată la baia termală şi ştrand Varfurdo.
Transport individual.
Nu sunt incluse: taxa de staţiune (450 forinţi/persoană/noapte), parcare (700 forinţi/maşină/noapte).

Detalii şi rezervări - intertur.ro, pe pagina de Facebook Teron Intertur, telefon 0722.558.458 sau 0244.374.373.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu