duminică, 30 octombrie 2016

Destinaţia săptămânii - Veliko Târnovo, cu Teron Intertur Câmpina

Veliko Târnovo este atât de aproape de noi, încât, uneori, este pe nedrept dat la o parte atunci când vine vorba de alegerea unei vacanţe. Împreună cu Agenţia de Turism Teron Intertur Câmpina propun ca destinaţie a săptămânii Veliko Târnovo, un oraş-cetate pe care îl poţi descoperi în sejurul de Revelion la Grand Hotel Yantra, propus de Agenţia de Turism Teron Intertur Câmpina.
Veliko Târnovo este la numai 190 km de Bucureşti şi este denumită de mulţi Sighişoara bulgărească. Veliko Târnovo este cunoscută şi ca Cetatea Ţarilor, cetatea propiu-zisă putând fi vizitată şi fiind unul dintre punctele de atracţie. Partea veche a oraşului are străzi înguste, întortocheate, neschimbate de secole, cafenele cu specific bulgăresc, macedonean, grecesc sau albanez, unele dintre ele săpate direct în stâncă, meşteşugari, multe căsuţe cu o arhitectură specifică înşirate de-a lungul celor două laturi ale unui canion spectaculos.
În imediata vecinătate se află Arbanassi, un sătuc, cochet, dar rupt parcă direct din Evul Mediu, pentru că autorităţile au interzis construirea oricărui tipă de clădire modernă.
De asemenea, la distanţă mică de Veliko Târnovo, 10-15 km, se găsesc mai multe pârtii de schi, cu condiţii comparabile cu cele vest-europene.
Aşa cum am precizat încă de la început poţi ajunge la Veliko Târnovo prin Agenţia de Turism Teron Intertur Câmpina în cadrul sejurului de Revelion 2017 la Grand Hotel Yantra.
Gran Hotel Yantra, 4 stele, din Veliko Târnovo, oferă vedere la cetatea Ţaraveţ şi la aşezarea istorică Arbanasi. Hotelul face parte din lanţul hotelier Sharlopov. Clădirea este desemnată monument cultural şi oferă vederi panoramice unice asupra Universităţii Sf. Kiril şi Metodiu din Veliko Târnovo. Recepţia vă poate oferi informaţii despre excursii şi monumentele culturale din zonă. Hotelul oferă parcare privată, acces gratuit Wi-Fi.
Restaurantul hotelului este decorat tradiţional şi dispune de două săli cu o capacitate de 250 locuri. Aici se servesc o varietate de mâncăruri internaţionale şi preparate locale.
Poţi savura preparate la grătar în timp ce admiri priveliştea dealului Ţaraveţ şi spectacolul de sunet şi lumini al cetăţii. Te poţi relaxa în atmosfera special creată de o orchestră live. Grand Hotel Yantra are o cafenea vieneză, cu un laborator de cofetărie şi un var cu şemineu, în hol. De asemenea, modernul centru de spa şi wellness oferă diverse procedurii şi terapii faciale şi corporale.
Tarife
3 nopţi - 271 euro/camera single; 515 euro/camera dublă (doi adulţi); 558 euro/camera dublă (doi adulţi), cu vedere la Ţaraveţ; 91 euro/supliment copil 4-12 ani, în cameră dublă (doi adulţi)
4 nopţi - 309 euro/camera single; 560 euro/camera dublă (doi adulţi); 598 euro/camera dublă (doi adulţi), cu vedere la Ţaraveţ; 108 euro/supliment copil 4-12 ani, în cameră dublă (doi adulţi)
Acum, super-ofertă: 5 nopţi la preţ de 4, în limita locurilor disponibile!
Tariful include:
- numărul de nopţi de cazare menţionat;
- mic dejun, bufet;
- pe 30 decembrie, spectacol unic "Sound & Light", în restaurantul hotelului;
- cină de gală de revelion  cu program de divertisment;
- pe 1 ianuarie, brunch;
- acces gratuit la piscina interioară, cu jacuzzi;
- fitness;
- parcare;
- 10% reducere la procedurile spa oferite de hotel.
La cerere se oferă transport autocar - 40 euro/persoană.

Detalii şi rezervări - intertur.ro, pe pagina de Facebook Teron Intertur, la telefoanele 0722.558.458; 0244.374.373; 0723.455.555 sau pe e-mail turism@teron.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu