sâmbătă, 8 octombrie 2016

Destinaţia săptămânii - Viena, cu Teron Intertur Câmpina

Destinaţia pe care o propun în această săptămână, împreună cu agenţia de turism Teron Intertur Câmpina este Viena, capitala austriacă fiind unul dintre cele mai frumoase oraşe europene. În plus, agenţia Teron Intertur Câmpina are o ofertă specială pentru Revelion la Viena, prilej ce îţi poate oferi nu numai o petrecere de revelion memorabilă, dar şi bucuria de a vedea sau revedea frumoasa capitală de pe malurile Dunării.
Viena îşi poartă cu mândrie şi demnitate statutul de fostă capitală imperială, oferind turistului din mileniul III posibilitatea de a vedea câteva repere importante în turismul mondial - Palatul Schonbrunn (inclusiv Gloriette, Grădina Zoologică şi Muzeul Trăsurilor Imperiale), Catedrala Sf. Ştefan, clădirea Operei, Palatul Hofburg, arhicunoscutul sediu al Primăriei, Palatul Belvedere (în apropierea căruia se află şi clădirea Ambasadei României), Karlskirche, clădirea Secession, la toate acestea recomandându-se o plimbare pe celebrul Ringstrasse, pe artera comercială Mariahilferstrasse, în zona Nashmarkt sau chiar la Parcul şi Turnul Dunării. Nu poate lipsi din nici un sejur la Viena o plimbare prin Prater, unde poţi să savurezi Viena de la înălţimea Riesenrad (roata mare) sau să te bucuri de toate frumuseţile şi distracţiile acestui parc. Iar pentru un răsfăţ suprem, la un pahar de vin fiert sau o ciocolată caldă, alături de persoana iubită, fă un tur cu una dintre trăsurile din zona centrală. Din punct de vedere culinar, nu ai cum să ratezi celebrul şniţel vienez, dar şi o îngheţată (chiar dacă este iarnă) la celebra Zanoni de la câţiva paşi de Catedrala Sf. Ştefan.
Aşa cum spuneam poţi (re)descoperi Viena în cadrul sejurului de Revelion, propus de agenţia de turism Teron Intertur Câmpina. Un program de 5 zile, cu avionul, la tarife începând de la 399 euro/persoană.
Servicii incluse:
- bilet de avion Bucureşti - Viena - Bucureşti, cu compania Tarom (include un bagaj de mână de până la 8kg/persoană şi un bagaj de cală de până la 23 kg/persoană)
- 4 nopţi cazare cu mic dejun bufet la hotelul Ibis Mariahilferstrasse, 3 stele, superior, situat central Viena (sau similar)
- tur de oraş în Viena cu ghid local de limba română
- tururi pietonale cu însoţitorul de grup
- transferuri aeroport - hotel - aeroport
- însoţitor de grup.
Servicii neincluse:
- taxele de aeroport şi combustibil: 150 euro/persoană, pot suferi modificări până la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile înainte de plecare, în funcţie de evoluţia preţului petrolului sau în urma majorării de către autorităţile aeroportuare
- asigurarea medicală, asigurarea storno
- intrările la obiectivele turistice
- excursiile opţionale
- cina de revelion (supliment opţional)
Cina de revelion - sărbătoreşte un revelion de neuitat într-una dintre cele mai frumoase săli de festivităţi din Viena. Delicatese culinare şi muzica dansantă, inclusiv celebrul vals vienez, te aşteaptă în sala mare de festivităţi a Hotelului Arcotel Wimberger, 4 stele. La miezul nopţii, celebrul Pumerin, clopotul din Catedrala Sf. Ştefan, va vesti sosirea noului an. Programul de divertisment va fi susţinut de o orchestră, va fi un show de magie şi nelipsitul program de discotecă. De asemenea, programul de revelion mai cuprinde:
- cocktail de bun venit
- cina festivă de revelion, bufet extins, all-inclusive
- băuturi incluse pe parcursul serii: vin, bere, băuturi răcoritoare, ceai, cafea, şampanie
- muzică live cu program de dans
- show
- transmisie live de la Catedrala Sf. Ştefan. la miezul nopţii
- vals la miezul nopţii
Tarife (calculate pentru un grup de minimum 25 persoane)
- 399 euro/adult, loc în cameră dublă
- 140 euro euro/copil, 2-12 ani, cu doi adulţi în cameră
- 539 euro/adult, loc în cameră single
- cina de revelion cu loc la parter - 167 euro/adult, 84 euro/copil 4-12 ani, gratuit/copil sub 4 ani
Transferuri gratuite la aeroportul Otopeni din următoarele oraşe: - Constanţa, Medgidia, Cernavodă, Feteşti, Slobozia - Iaşi, Tg. Frumos, Roman, Bacău, Oneşti, Adjud, Focşani, Buzău, Urziceni - Braşov, Predeal, Sinaia, Câmpina, Ploieşti - Sibiu, Rm. Vâlcea, Piteşti Transferul gratuit se rezervă odată cu pachetul turistic. Ulterior, acesta nu mai poate fi confirmat decât în limita locurilor disponibile şi cu minimum 21 de zile înainte de plecare. Detalii şi rezervări - intertur.ro, pe pagina de Facebook Teron Intertur, telefon 0722.558.458 sau 0244.374.373.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu