sâmbătă, 19 noiembrie 2016

Destinaţia săptămânii - Atena, cu Teron Intertur Câmpina

Capitala Greciei este un reper turistic pe plan mondial şi fiind atât de aproape de noi din punct de vedere geografic este o destinaţie facilă pentru o vacanţă sau măcar pentru un city-break. Agenţia de Turism Teron Intertur Câmpina are o ofertă foarte bună pentru Atena, astfel că am decis să prezint această destinaţia ca fiind destinaţia săptămânii. Şi poţi ajunge pe Acropole cu oferta pentru city-break Atena, ianuarie 2017.
De departe Acropole este cea mai cunoscută atracţie turistică a Atenei, locul unde realmente te întâlneşti cu istoria, dar şi de unde ai o panoramă senzaţională asupra oraşului. În afara obiectivelor legate de perioada antică a Eladei, merită Piaţa Syntagma, Grădina Naţională, dar rezervă-ţi timp şi pentru o plimbare prin cartierele Plaka, Monastiraki sau Thissio.
Poţi avea privilegiul de a vedea Atena profitând de oferta Agenţiei de Turism Teron Intertur Câmpina - City-break Atena, ianuarie 2017.
Perioada: 21 - 25 ianuarie 2017
Preţ: 159  euro/persoană.
Tariful include:
- zbor dus-întors low-cost Bucureşti - Atena - Bucureşti
- taxe de aeroport
- cazare 4 nopţi cu mic dejun la Hotelul Apollo, 3 stele
Tariful nu include:
- baga de cală
- taxa de oraş (între 0,5 - 7 euro, se achită la recepţia hotelului)
- transfer aeroport - hotel - aeroport (se poate asigura la cerere)
- excursii opţionale
Programul de zbor
21 ianuarie: Bucureşti 13.45 - 15.30 Atena
25 ianuarie: Atena 15.55 - 17.40 Bucureşti
Hotelul Apollo, 3 stele 
- situat central în Atena, Hotelul Apollo se află la 100 de metri de staţia de metrou Metaxourgio şi la 2 km de Acropole. Acesta oferă un snack-bar pe acoperiş cu vedere la Parthenon şi camere cu Wi-Fi gratuit. Toate camerele Hotelului Apollo au ca dotări standard minibar, TV prin satelit şi un birou. Fiecare spaţiu de cazare are o baie privată cu uscător de păr şi articole de toaletă. Unele camere au balcon cu vedere la Acropole. În sala de mese este servit un mic dejun american tip bufet. La bar sunt disponibile băuturi şi gustări. Recepţia este deschisă 24 de ore pe zi, iar personalul acesteia vă poate facilita închirieri auto, rezervări de bilete şi tururi. Zona de divertisment din Psiri, cu restaurante şi baruri, este la 1 km distanţă. Gara Larissa International se află la 500 de metri.
Detalii şi rezervări - intertur.ro, pe pagina de Facebook Teron Intertur, la telefoanele 0722.558.458; 0244.374.373; 0723.455.555 sau pe e-mail turism@teron.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu