sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Destinaţia săptămânii - Casablanca, cu Teron Intertur Câmpina

Pentru mulţi "Casablanca" este numele unui film de referinţă, cu Ingrid Bergman şi Humphrey Bogart, dar pentru turismul contemporan, Casablanca este un reper deosebit, un oraş din Maroc, pe care ar fi păcat să nu îl vezi cel puţin o dată în viaţă, aşa că împreună cu Agenţia de Turism Teron Intertur Câmpina propun ca destinţie a săptămânii - Casablanca. Un oaş pe care îl poţi descoperi cu ajutorul ofertei Agenţiei de Turism Teron Intertur Câmpina - REVELION MAROC 2017.
Casablanca este un oraş fascinant, iar Moscheea Hassan al II-lea este fără îndoială cel mai reprezentative edificiu din Maroc. În apropierea sa poţi regăsi portul, faleza, plaje. Apoi, poţi să te plimbi pe faimosul bulevard Mohammed al V-lea, prin bazar, unde sigur vei găsi ceva de cumpărat, dar şi prin Vechea Medina, locul în care se spune că poţi găsi peisaje familiare din filmul "Casablanca". Şi poţi chiar să te opreşti la celebra Cafenea a lui Rick.
Casablanca este numai una dintre minunile Marocului pe care le vei putea descoperi beneficiind de oferta Agenţiei de Turism Teron Intertur Câmpina de petrecere în această ţară a Revelionului 2017 - 9  zile - de la 995 euro.
Oferta cuprinde circuit al oraşelor imperiale din Maroc, coasta Atlanticului, sudul şi Kasbash-ul, beneficiind de zbor cu compania Turkish Airlines.
Tarife
- 995 euro/adult, loc în cameră dublă
- 842 euro/copil 2-12 ani, cu doi adulţi în cameră
- 1.235 euro/adult, loc în cameră single
Servicii incluse:
- bilete de avion Bucureşti - Casablanca - Bucureşti (via Istanbul), compania Turkish Airlines
- 8 nopţi cazare cu demipensiune (mic dejun şi cină), astfel: 2 nopţi Hotel Moevenpick, 5 stele, Casablanca (sau similar);
1 noapte Hotel Atlas Essaouira & Spa, 5 atele, Essaouria (sau similar); 3 nopţi Hotel Les Jardins de l'Agdal, 5 stele, Marrakech (sau similar); 2 nopţi Hotel Pickalbastros Royal Mirage, 4 stele, Fes (sau similar)
- transport cu autocar local pe toată durata programului
- excursii zilnice şi tururile prevăzute în program
- biletele de intrare la obiectivele turistice principale din program (mai puţin Moscheea Hassan al II-lea)
- ghizi locali pentru tururi
- transfer aeroport - hotel - aeroport
- însoţitor de grup
Servicii neincluse:
- taxele de aeroport şi combustibil: 265 euro/persoană
- asigurarea medicală, asigurarea storno
- intrările la obiectivele turistice (altele decât cele incluse), intrarea la Moscheea Hassan al II-lea (12 euro), excursiile opţionale
- cina festivă de revelion (obligatorie) - 135 euro/adult, 67 euro/copil 2-12 ani
- bacşişuri pentru ghizi locali şi şoferi - 25 euro/persoană (se achită însoţitorului de grup, la faţa locului)
Excursii opţionale:
- Ourika Valley (aproximativ 4 ore): 25 euro/persoană
- Ouarzazate (aproximativ 6 ore): 40 euro/persoană.

Detalii şi rezervări - intertur.ro, pe pagina de Facebook Teron Intertur, la telefoanele 0722.558.458; 0244.374.373; 0723.455.555 sau pe e-mail turism@teron.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu