sâmbătă, 5 noiembrie 2016

Destinaţia săptămânii - Moscova, cu Teron Intertur Câmpina

Moscova este destinaţia săptămânii, pe care o propun împreună cu Agenţia de Turism Teron Intertur Câmpina. Capitala Rusiei este o metropolă, pe care nu ar trebui să o rateze nici un turist, iar să vezi acest oraş de revelion poate reprezenta o experienţă memorabilă şi poţi face acest lucru beneficiind de oferta Agenţiei de Turism Teron Intertur Câmpina - Revelion Rusia 2017.
De departe, cel mai cunoscut şi reprezentativ loc din Moscova este Piaţa Roşie, unde se află Kremlinul, Mausoleul lui Lenin, Basilica Sf. Vasile. Piaţa este impresionantă prin proporţiile sale şi dacă te gândeşti la momentele istorice care au avut loc aici, cel puţin în ultima sută de ani. Spiritul vechii Moscove poate fi regăsit pe strada "Old Arbat" şi mai merită văzute, măcar la exterior Muzeul Puşkin, Galeriile Tretiakov, Teatrul Balşoi, parcul Gorki sau Turnul Ostankino. Sigur, vei remarca şi Universitatea, care seamănă cu fosta Casă a Scânteii de la noi, iar unul dintre lucrurile care nu trebuie ratate la Moscova este o plimbare pe malurile râului care a dat numele capitalei fostului imperiu sovietic. Dacă vei circula cu metroul prin capitala rusă vei avea ocazia să vezi adevărate opere de artă în care au fost transformate staţiile.
Şi poate vei fi surprins să constaţi că în afara clădirilor specific ruseşti, în Moscova sunt şi cartiere de zgârie-nori, clădiri fanteziste, frumos luminate, un amalgam interesant, care merită văzut.
Poţi vedea toate acestea şi încă multe altele beneficiind de oferta Agenţiei de Turism Teron Intertur Câmpina REVELION RUSIA 2017 - Moscova şi Sankt Petersburg.
Programul excursiei
29 decembrie 2016 - Moscova
Bine aţi venit de Anul Nou în Rusia! La sosire, vei fi aşteptat la aeroport şi se oferă transfer către hotel. Bucură-te de timp liber şi întreaga seară - poate o băutură servită la bar sau o cafea în lounge.
30 decembrie 2016 - Moscova
Dimineaţă vom lua metroul şi vom merge către legendara Piaţă Roşie. Cu zona sa istorică, această celebră piaţă este unul dintre cele mai cunoscute repere. În Piaţa Roţie vei găsi Domul Catedralei Sf. Vasile, impunătoarele ziduri roşii ale Kremlinului şi faţada neo-rusă a mall-ului GUM. Tot în Piaţa Roşie vei vedea clădirea în culorile roşu şi negru, de marmură a Mausoleului Lenin. Dacă este deschis, se poate intra gratuit. Mai târziu, putem efectua o călătorie la metroul stalinist, să vedem unele din frescele poleite cu aur care împodobesc staţiile de metrou şi apoi putem merge la cel mai mare patinoar în parcul Gorki.
31 decembrie 2016 - Moscova
Astăzi ne vom bucura de un tur cu ghid, ce include majoritatea zonelor importante din Moscova. După-amiază putem vizita Kremlinul. Mai departe, putem vedea Catedrala, Ivan the Great Bell Tower şi Monumentul Tsar Bell. Restul după-amiezii este liberă pentru a putea explora pe cont propriu oraşul. În seara aceasta este Anul Nou şi avem timp să sărbătorim în stil rusesc. Ne vom întoarce în Piaţa Roşie şi ne vom alătura mulţimii - localnici şi turişti - pentru a păşi împreună în Noul An. Cu o atmosferă electrică şi un spectacol de artificii iluminând turnuleţele diferite ale Catedralei Sf. Vasile deasupra pieţei îngheţate, va fi o petrecere de neuitat.
1 ianuarie 2017 - Moscova - Sankt Petersburg
La mulţi ani! Astăzi putem dormi mai mult după frumoasa petrecere de la cumpăna dintre ani. Te poţi bucura de o zi de relaxare în Moscova şi poţi face ce doreşti. Mai târziu, după-amiază, se face check-out la hotel şi ne îndreptăm cu trenul spre Sankt Petersburg. Ajungem în "Capitala Nordică" a Rusiei seara. Transfer către hotel pentru check-in.
2 ianuarie 2017 - Santk Petersburg
În dimineaţa aceasta vom vedea peisajele din Sankt Petersburg într-un tur al oraşului. Ne vom îndrepta către Nevski Prospekt, principala magistrală şi ne vom opri pentru fotografii la Bronze Horseman şi Catdrala Sf. Isaac. Mai târziu, ne bucurăm de un tur cu ghid al minunatului Palat Hermitage, care găzduieşte 2,8 milioane piese de artă, cu colecţii datând din perioada mumiilor egiptene şi până la vasele greceşti, vom putea vedea principalele atracţii de aici. Pe perioada şederii la Sankt Petersburg vom avea şansa să ne alăturăm unui tur opţional seara, cum ar fi tradiţionalul spectacol Cossacks sau o noapte la Baletul rusesc.
3 ianuarie 2017 - Sankt Petersburg
Vom începe astăzi cu vizita la Fortăreaţa şi Catedrala Sf. Petru şi Pavel, care găzduiesc mormintele monarhilor Romanov. Apoi ieşim din oraş să explorăm Palatul Catherine şi Tsarskoe Selo (sau palatul Pavlosk, dacă Palatul Catherine este închis).
Întorcându-ne în oraş ne vom bucura de un prânz tradiţional rusesc la un restaurant local şi vom continua cu un tur la splendida Catedrală a Sf. Mântuitor.
4 ianuarie 2017 - Sankt Petersburg
După micul dejun urmează check-out-ul. Ne întoarcem la Moscova şi mergem la aeroport pentru întoarcerea în ţară.
Servicii incluse:
- 6 nopţi cazare Moscova (hotelul Radisson Slavianskaia, 4 stele, sau Novotel Centre, 4 stele, sau Milan, 4 stele) şi Sankt Petersburg (hotelul Park Inn Pulkovskaia, 4 stele, sau Neptune, 4 stele, sau Saint Petersburg, 3 stele);
- mic dejun şi prânz;
- tren de mare viteză Sapsan Moscova către Sankt Petersburg şi retur;
- transfer aeroport la sosire şi plecare;
- ghizi în funcţie de program;
- intrări la obiectivele turistice: Kremlin, parcul Gorki (inclusiv închirierea de patine), Hermitage, Palatul Catherine, Catedrala Sf. Petru şi Pavel, Catedrala Sf. Mântuitor.
Servicii neincluse:
- biletele de avion şi viza;
- bacşişurile şi intrările la obiectivele turistice din afara programului.
Tarife
630 euro/persoană, loc în cameră dublă, pentru grup de minimum 15 persoane;
610 euro/persoană, loc în cameră dublă, pentru grup de minimum 20 persoane;
594 euro/persoană, loc în cameră dublă, pentru grup de minimum 25 persoane:
175 euro/supliment single.

Detalii şi rezervări - intertur.ro, pe pagina de Facebook Teron Intertur, la telefoanele 0722.558.458; 0244.374.373; 0723.455.555 sau pe e-mail turism@teron.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu