sâmbătă, 10 decembrie 2016

Destinaţia săptămânii - Berlin, cu Teron Intertur Câmpina

Berlinul este una dintre destinaţiile preferate ale turiştilor români, astfel că împreună cu Agenţia de turism Teron Intertur Câmpina, partener Happy Tour, am decis ca Berlin să fie destinaţia săptămânii. Este un loc de vis, în care ai multe lucruri de văzut şi de făcut şi în care poţi ajunge beneficiind de oferta CITY-BREAK BERLIN.
Găzduind unul dintre simbolurile turismului mondial - Poarta Brandenburg, Berlin are multe alte atracţii, pentru care merită să ajungi aici. Într-o simplă înşiruire, poţi vedea în câteva zile petrecute la Berlin clădirea Parlamentului (unde trebuie neapărat să urci în cupolă), Checkpoint Charlie, Potsdamer Platz, insula muzeelor, Catedrala, Tiergarten, Alexanderplatz, turnul de televiziune, Columna Victoriei şi câte şi mai câte multe altele. Dacă timpul îţi permite, merită văzute Palatul Charlottenburg, dar şi o excursie la Potsdam, pentru celebrul palat Sanssouci.
Poţi vedea toate acestea beneficiind de oferta Agenţiei de turism Teron Intertur Câmpina, partener Happy Tour, CITY-BREAK BERLIN.
Perioada 14-17 ianuarie 2017, la un tarif imbatabil - 150 euro/persoană.
Hotel Mark Apart, 3 stele (la cerere, se poate oferi cazarea şi în alte unităţi, în funcţie de disponibilitatea din momentul rezervării)
Hotelul Mark Apart, 3 stele, este situat în centrul Berlinului, la 5 minute de mers pe jos de strada comercială Kurfurstendamm, şi pune la dispoziţia turiştilor camere spaţioase cu ferestre izolate fonic. Zilnic, între orele 6-11 este oferit un mic-dejun consistent, tip bufet, cu preparate calde şi reci. Camerele luminoase au ferestre din podea până în tavan, mochetă în culori vii şi tablouri moderne. Toate camerele au TV prin satelit, iar unele camere au şi seif. Accesul la conexiunea WiFi de mare viteză este posibil în toate zonele, la un cost suplimentar, zilnic. Staţia de metrou Uhlandstrasse se află la 6 minute de mers pe jos. Pe strada Kurfurstendamm, din apropiere, sunt numeroase staţii de autobuz, magazine şi restaurante.
Servicii incluse:
- zbor dus-întors low-cost Bucureşti - Berlin - Bucureşti
- taxe de aeroport
- cazare 3 nopţi cu mic-dejun la hotelul Mark Apart, 3 stele
Program de zbor
14 ianuarie: Bucureşti 10-55 - 12.05 Berlin
17 ianuarie: Berlin 18.05 - 21.15 Bucureşti
Servicii neincluse:
- bagaj de cală
- taxa de oraş (0-5 - 7 euro/zi, se achită la recepţia hotelului)
- transfer aeroport - hotel - aeroport (se asigură la cerere)
- excursii opţionale.
Detalii şi rezervări - intertur.ro, pe pagina de Facebook Teron Intertur, la telefoanele 0722.558.458; 0244.374.373; 0723.455.555 sau pe e-mail turism@teron.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu