duminică, 12 februarie 2017

Destinaţia săptămânii - Eze (Franţa), cu Teron Intertur Câmpina

Coasta de Azur te duce cu gândul mai mult spre plajă, reverie, staţiuni cochete şi exclusiviste, dar mai puţin spre un pitoresc sat medieval fortificat, aşa cum este Eze. Are mai puţin de 3.000 locuitori şi se află pe un pisc care se prăvale până în apele Mediteranei, între Monaco şi Nisa. Un sat de o frumuseţe rară, pe care îl poţi descoperi în cadrul circuitului Provence & Costa de Azur, oferit de Agenţia de Turism Teron Intertur Câmpina.
Eze s-a dezvoltat în jurul unui castel construit în secolul al XII-lea, care marchează punctul din care începe Principatul Monegasc. Orăşelul este un labirint de străduţe pietruite, cu căsuţe mici, tot din piatră, majoritatea cu flori, foarte multe flori sau plante agăţătoare. 
O grădina botanică spectaculoasă, atât prin diversitatea plantelor şi explozia de miresme şi culori, cât şi prin priveliştea oferită. 
În Eze se află două parfumerii celebre - Galimard şi Fragonard, dar şi unul dintre cele mai bune hoteluri de 5 stele din lume - La Chevre d'Or. Dincolo de toate acestea, să savurezi o cafea la o terasă cu vedere spre mare este, probabil, cel mai frumos lucru din Eze.
Poţi vedea toate acestea - şi încă multe altele - profitând de oferta Agenţiei de Turism Teron Intertur Câmpina pentru circuitul Provence & Coasta de Azur.
Program:
Ziua 1. Bucureşti – Torino
Check in și îmbarcare pe aeroportul din București pentru zborul cu destinația Torino. Transfer, cazare și cină la hotel în zona Riviera Italiană.
Ziua 2. Riviera Italiană, Monaco, Eze și Nisa
Mic dejun. Tur al Rivierei Italiene, denumită simbolic și Riviera Florilor datorită peisajelor spectaculoase. Excursie la Monaco și vizitarea orașului vechi, a Palatului Princiar, a catedralei și a Muzeului Maritim. 
Plecare spre Nisa, via Moyenne Corniche, vizită la uimitorul sat medieval fortificat Eze, și opțional vizitarea unei fabrici de parfumuri. Cazare și cină la Nisa.
Ziua 3. Nisa
Mic dejun. Vizitarea centrului vechi și a vechiului port din Nisa. Excursie opțională la Antibes și St. Paul de Vence. Cină la hotel.
Ziua 4. Nisa – Coasta de Azur
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie opțională la Cannes sau St. Tropez.
Ziua 5. Nisa – Marsilia – Aix-en-Provence
Mic dejun. Vizită la Marsilia, al doilea oraș ca mărime din Franța considerat Capitala Culturală a Franței, unde pot fi observate: Portul vechi, Basilica Notre Dame de la Garde sau Chateu d’If.  
Timp liber pentru relaxare și explorarea împrejurimilor sau excursie opțională la principalele obiective turistice. Cazare și cină la hotel în Aix-en-Provence.
Ziua 6. Aix-en-Provence – Avignon – Arles – Aix-en-Provence
Mic dejun. Vizită la Avignon, unul dintre cele mai reprezentative orașe ale zonei Provence, considerat și cel mai frumos oraș din Franța. Timp liber pentru relaxare sau explorarea împrejurimilor. 
Vizitarea orașului Arles, una dintre cele mai vechi așezări din Franța, denumit simbolic și Roma din Provence. 
Întoarcere și cină la hotel.
Ziua 7. Aix-en-Provence – San Remo – Riviera Italiană
Mic dejun. Plecare spre Italia, via Provence. Excursie la San Remo, oraș italian de un farmec aparte, renumit pentru festivalurile de muzică, denumit și „Orașul florilor” datorită grădinilor luxuriante. 
Cină și cazare la hotel în zona Riviera Italiană.
Ziua 8. Riviera italiană – Genova – Torino – București
Mic dejun. Excursie la Genova, orașul natal al celebrului navigator Cristofor Columb. 
Transfer către aeroportul Torino, pentru cursa cu destinația București.
Tarife
Servicii incluse:
  • Bilet de avion Bucureşti – Torino – Bucureşti (Blue Air);
  • 7 nopţi cazare cu mic dejun;
  • Câte un bagaj de cală (32 kg) şi un bagaj de mână (10 kg) / persoană;
  • Transport cu autocar modern dotat cu aer condiţionat pe toată perioada circuitului;
  • Asistenţă turistică în limba română.
Servicii neincluse:
  • Taxe de aeroport – 95€/persoană (obligatoriu).
Pentru rezervări în acest splendid circuit PROVENCE & COASTA DE AZUR poţi alege una dintre următoarele variante:
- direct pe site-ul agenţiei, intertur.ro
- pa pagina de Facebook a Agenţiei Teron Intertur Câmpina
- telefonic - 0722.558.458; 0244.374. 373; 0723.455.555
- e-mail - turism@teron.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu