sâmbătă, 4 februarie 2017

Destinaţia săptămânii - insula Ischia, cu Teron Intertur Câmpina

Italia este o destinaţie turistică în sine, dar sunt o serie de insule care fac deliciul oricărui amator de călătorie. Poate cea mai cunoscută este Capri, dar în rândurile de faţă împreună cu Agenţia de turism Teron Intertur Câmpina vă propun o altă insulă de vis din Italia - Ischia, pe care o poţi descoperi în cadrul sejurului ISCHIA AVION 2017.
Insula Ischia este cea mai mare insulă din golful Napoli şi este foarte căutată pentru centrele sale spa cu ape termale vulcanice, dar şi pentru plaje şi vederile senzaţionale. În afara acestor atracţii, pe Inschia mai sunt şi alte locuri încântătoare: Villa La Colombaia - înconjurată de un parc superb, vila a fost reşedinţa regizorului Luchino Visconti, astăzi aici aflându-se un muzeu care poartă numele marelui regizor şi un institut de promovare a culturii;
Grădina Botanică; Castello Aragonese - pe o mică insulă în apropiere de Ischia Ponte, se ajunge pe un pod şi apoi cu un ascensor modern, castelul a fost construit în anul 1441;
Turnul Guevara;
Il Torrione - ambele sunt două turnuri cu rol de apărare şi au câteva sute de ani;
Basilica Santa Maria della Neve.
Pe insulă există numeroase modalităţi de petrecere a timpului - de la ascensiuni, la plajă, de la viaţă de noapte spectaculoase la tururi cu vaporaşul care înconjoară insula.
Toate aceste frumuseţi le poţi vedea de la faţa locului benficiind de oferta ISCHIA AVION 2017 a Agenţiei de turism Teron Intertur Câmpina. Oferta este deosebit de complexă, cu numeroase variante de servicii şi numeroase perioade disponibile.
Se zboară cu Blue Air sau Wizz Air până la Napoli, iar cazarea este asigurată într-unul dintre următoarele hoteluri:
Ischia - Aragona 4*, Carlo Magno 4*, Villa Durrueli 4*, Mare Blu 5*
Forio - Galidon Terme 3*, Imperamare 3*, Royal Palm Terme & San Marco 4*, Sorrio Thermae 4'.
Rezervări pentru un sejur ISCHIA AVION 2017 poţi alege una dintre următoarele variante:
- direct pe site-ul agenţiei, intertur.ro
- pa pagina de Facebook a Agenţiei Teron Intertur Câmpina
- telefonic - 0722.558.458; 0244.374. 373; 0723.455.555
- e-mail - turism@teron.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu