sâmbătă, 18 februarie 2017

Destinaţia săptămânii - Ohrid, cu Teron Intertur Câmpina

Există destinaţii în care este de preferat să mergi cu o agenţie de turism, în mod organizat, şi nu pentru siguranţa ta, ci pentru că este extrem de complicat de ajuns în locul respectiv, chiar dacă este relativ aproape. Un astfel de loc este Ohrid, în Macedonia, unde dacă nu ai o maşină cu care să te avânţi în spaţiul ex-iugoslav, pe cont propriu este foarte complicat. Poţi ajunge să admiri splendoarea Ohrid-ului beneficiind de oferta Agenţiei de turism Teron Intertur Câmpina - PERLA MACEDONIEI, OHRID.
Ohrid se află pe malul estic al lacului cu acelaşi nume şi are rădăcini atestate încă din secolul al X-lea î.H. A fost construit de legendarul Cadmus, dara  fost cucerit apoi de Filip al II-lea şi Alexandru Macedon. Ohrid a fost supranumit Ierusalimul Balcanilor, pentru simplul motiv că aici existau la un moment dat nu mai puţin de 365 biserici (câte una pentru fiecare zi a anului). Astăzi mai sunt aproximativ 50 de biserici, dar icoanele de aici sunt considerate cele mai reuşite picturi religioase din Balcani.
Oraşul vechi este inclus pe lista patrimoniului mondial UNESCO şi este locul cel mai plăcut din acest oraş de pe malurile lacului omonim. Dacă vei umbla prea mult pe străduţele pavate şi ţi se face foame, poţi comanda tavce gravce (fasole boabe cu ceapă şi condimente, făcută la cuptor) şi cevapi (un el de mici de la noi, doar că mai mari); în plus, preţutile sunt sub ceea ce eşti obişnuit în România.
Există două puncte de atracţie, care dincolo de importanţa lor, oferă puncte panoramice senzaţionale: Cetatea lui Samuil şi Schitul Sf. Teolog Ioan.
Toate aceste frumuseţi le poţi vedea cu ochii tăi beneficiind de circuitul PERLA MACEDONIEI, OHRID, care este oferit de Agenţia de turism Teron Intertur Câmpina.
Plecări: 19 iunie, 4 octombrie 2017.
Tarif: 99 euro şi 429 lei/persoană.
Tariful include:
- 4 nopţi cazare, cu mic-dejun, la hotelul Admiral, 3 stele, din Ohrid (sau similar);
- transport autocar licenţiat curse internaţionale 3*, cu plecare din Bucureşti;
- asistenţă turistică pe întreaga perioadă a circuitului:
- însoţitor de grup.
BONUS - tur de oraş Skopje.
Tariful nu include:
- asigurarea medicală de călătorie/storno;
- excursii opţionale:
- intrările la obiectivele turistice;
- alte cheltuieli personale.
Excursii opţionale:
- croazieră pe lacul Ohrid şi Mănăstirea Naum (aproximativ 20 euro/persoană, nu include intrările);

- excursie Bitola (aproximativ 30 euro/persoană, nu include intrările).
Pentru realizarea acestui circuit este nevoie de un grup de minimum 40 de persoane. Pentru realizarea excursiilor opţionale este nevoie de un grup de minimum 25 persoane.
Pentru rezervări puteţi alege una dintre următoarele variante:
- direct pe site-ul agenţiei, intertur.ro
- pa pagina de Facebook a Agenţiei Teron Intertur Câmpina
- telefonic - 0722.558.458; 0244.374.373; 0723.455.555
- e-mail - turism@teron.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu