sâmbătă, 25 februarie 2017

Destinaţia săptămânii - staţiunea Sf. Constantin şi Elena (Bulgaria), cu Teron Intertur Câmpina

Apreciată de unii şi hulită de alţii, Bulgaria rămâne o destinaţie la îndemână pentru mulţi români, iar litoralul bulgăresc pare a avea mai multă trecere chiar în rândul iubitorilor de mare din ţara noastră faţă de litoralul românesc. În aceste condiţii, împreună cu Agenţia de turism Teron Intertur Câmpina, touroperator specializat pe Bulgaria, partener Happy Tour, am decis ca destinaţia acestei săptămâni să fie staţiunea Sf. Constantin şi Elena de pe litoralul bulgăresc, o staţiune pe care o poţi descoperi profitând de oferta GRAND HOTEL VARNA, 5*, PAŞTE ŞI 1 MAI.
Staţiunea Sf. Constantin şi Elena se află la 10 km de Varna şi 8 km de Nisipurile de Aur, fiind una dintre cele mai vechi staţiuni de pe litoralul bulgăresc, încă de pe la 1900 fiind amenajată, pentru izvoarele minerale şi termale din regiune. Numele staţiunii este dat de mănăstirea cu acest hram, aflată în imediata apropiere. Staţiunea este recomandată celor care preferă liniştea, având mai multe spaţii verzi decât celelalte staţiuni de pe litoralul bulgăresc. Plaja staţiunii este delimitată de mai multe diguri, care formează golfuleţe, nisipul este fin, dar sunt şi locuri unde plaja este cu pietre. Pe plajă sunt şi izvoare termale care se varsă direct în mare. În staţiune există posibilitatea de a închiria biciclete, dar şi posibilitatea de a ieşi în larg cu diverse tipuri de ambarcaţiuni sau chiar de a face scufundări.
De liniştea acestei staţiuni de pe litoralul bulgăresc poţi profita alegând oferta GRAND HOTEL VARNA, 5*, PAŞTE ŞI 1 MAI, a Agenţiei de Turism Teron Intertur Câmpina, touroperator specializat în Bulgaria, partener Happy Tour.
Astfel, la Grand Hotel Varna, 5*, pentru perioada 14-17 aprilie, un loc în camera dublă costă 44 euro, iar pentru perioada 28 aprilie - 1 mai (minim două nopţi) - 35 euro.
Tariful include: cazare cu regim de masă all-inclusive; băuturi locale alcoolice şi nonalcoolice, cafea şi ceai - 24/24; prânz festiv pe 16 aprilie; piscină interioară; sală de fitness; şah, table, zaruri, cărţi de joc; club pentru copii; animaţie seara în lobby; parcare; Wi-Fi în lobby. Check in - prânz; check-out - mic-dejun. Nu este inclusă în tarif taxa de staţiune - 0,5 euro/persoană/zi. La cerere se asigură transport.
Pentru rezervări ai la dispoziţie următoarele variante:
- direct pe site-ul agenţiei, intertur.ro
- pa pagina de Facebook a Agenţiei Teron Intertur Câmpina
- telefonic - 0722.558.458; 0244.374.373; 0723.455.555
- e-mail - turism@teron.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu