miercuri, 22 februarie 2017

La Carnavalul din Tenerife

E vremea pentru carnaval, iar un astfel de eveniment cu adevărat memorabil, dublat şi de o destinaţie turistică de excepţie este Carnavalul din Tenerife, pe care l-am inclus pe lista cu idei de vacanţă pentru luna februarie.
Tenerife are foarte multe de oferit din punct de vedere turistic. Dincolo de plajele spectaculoase, unele cu nisip negru, de origine vulcanică, la el ca şi arhipelagul Insulelor Canare, mai sunt o serie de obiective care nu ar trebui ratate - Loro Park, unde poţi asista inclusiv la un spectacol al balenelor;
Jungla Park, o plimbare pe muntele Teide,
centrul vechi al oraşului Sant Cruz de Tenerife, inclus pe lista patrimoniului mondial UNESCO, dar şi o simplă plimbare pe promenadă, oricare dintre acestea sau toate la un loc îţi vor lăsa amintiri speciale în inimă.
La carnaval
Carnavalul a ajuns în Tenerife odată cu conchistadorii, la sfârşitul secolului al XV-lea, iar Carnavalul din Tenerife este considerat cel mai brazilian dintre toate evenimentele de acest gen găzduite de Spania. O explozie de culoare şi cu petreceri de stradă de toate genurile şi pentru toate gusturile, cele mai multe dintre acestea având loc în capitala Santa Cruz.
Cum se ajunge în Tenerife?
27 februarie: Bucureşti 8.10 - 11.15 Madrid 15.00 - 16.55 Tenerife
6 martie: Tenerife 7.15 - 11.05 Madrid 12.15 - 17.10 Bucureşti
Companie Air Europa. Preţ: 362 euro/persoană.
De la aeroportul din Santa Cruz de Tenerife există numeroase autobuze care fac legătura cu zona centrală, dar şi cu zonele turistice înţesate de hoteluri.
Variante de cazare
Silken Atlantida, 4 stele, preţ 1.023 euro/camera dublă/7 nopţi
NH Tenerife, 3 stele
Hotel Tanausu, 3 stele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu