vineri, 10 februarie 2017

La Madrid, pentru un meci de fotbal

Atletico Madrid şi CF Barcelona sunt două dintre cele mai bune echipe de fotbal, nu numai din Spania, ci chiar din Europa, astfel încât oricând un meci între cele două formaţii asigură un spectacol sportiv de calitate. Dacă mai adăugăm posibilitatea de a vizita pentru câteva zile capitala iberică, avem ingredientele unei scurte vacanţe, acesta fiind motivele pentru care am inclus acest eveniment sportiv pe lista cu idei de vacanţă pentru luna februarie.
Madrid este un oraş fabulos. Nu ar trebui ratate Puerta del Sol, Plaza Mayor, Palacio Real, Plaza de Oriente, Plaza de Cibeles (cu celebra sa fântână), Muzeul Prado, Gara Atocha (cu o superbă grădină botanică tropicală), Puerta de Europa, parcul El Retiro, stadionul "Santiago Bernabeu" sau o plimbare pe Gran Via...
La stadion
Partida Atletico Madrid - CF Barcelona are loc pe 26 februarie, de la ora locală 16.15, pe stadionul "Vicente Calderon" din Madrid. Stadionul "Vicente Calderon" se află pe malul râului Manzanares, la sud-vest de zona centrală a capitalei spaniole. Accesul la stadion este foarte uşor, fiind deservit atât de metrou (linia 5 - cele mai apropiate staţii fiind Piramides sau Marques de Vadillo), cât şi de la autobuz, fiind nu mai puţin de 12 linii de autobuz care ajung la stadion. Biletele pentru acest meci se găsesc deja pe secţiunea specială de pe site-ul clubului - clubatleticodemadrid.com/tickets.
Cum se ajunge la Madrid?
24 februarie: Bucureşti 15.35 - 18.35 Madrid
28 februarie: Madrid 14.35 - 19.25 Bucureşti
Companie Ryanair. Preţ: 92 euro/persoană, fără bagaj de cală.
De la aeroport, o variantă bună pentru a ajunge în oraş este autobuzul. Un bilet costă 5 euro, se poate achiziţiona direct de la şofer, o călătorie până în Plaza Cibeles durează 35-40 minute, iar autobuzele circulă la intervale de 12 minute.  
Variante de cazare
Hotel Santo Domingo, 4 stele, preţ 559 euro/camera dublă/4 nopţi
Eurostars Central, 4 stele, preţ 500 euro
Catalonia Atocha, 4 stele, preţ 542 euro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu