duminică, 5 februarie 2017

Un circuit de povestit Thailanda - Laos - Vietnam - Cambodgia

Un periplu amplu prin Indochina, un tărâm plin de mister, cu un amestec unic de culturi, între plaje şi jungle, între temple şi zgârie-nori, care se încheie triumfal cu una dintre noile minuni ale lumii moderne, templul Angkor Wat, din Cambodgia. Toate acestea într-un circuit de povestit: Thailanda - Laos - Vietnam - Cambodgia, pe care l-am inclus pe lista cu idei de vacanţă pentru luna februarie.
13 februarie: Bucureşti - Bangkok
Bucureşti: 18.40 - 19.25 Viena 23.20 - 15.20 Bangkok
14 februarie: Bangkok
După sosire, transfer la hotelul Aetas Bangkok, 4 stele, şi timp liber pentru un prim contact cu capitala Thailandei.
15 februarie: Bangkok - Luang Prabang
După micul dejun, transfer la aeroport, de unde la 14.10 se decolează spre Luang Prabang, în Laos. Transfer la hotelul Parasol Blanc, 3 stele, după care se urcă pe muntele Phousi pentru a vedea panorama oraşului la apus şi apoi se vizitează o piaţă locală.
16 februarie: Luang Prabang
Se vizitează Palatul Regal, o mănăstire şi la un templu vei avea ocazia să participi la o ceremonie Baci.
17 februarie: Luang Prabang - Hanoi
Vizită la cascadele Kuang, la 30 km de acest oraş din Laos. După-amiază, transfer la aeroport şi zbor spre Hanoi la 17.10, Transfer şi cazare la hotelul Chalcedony, 4 stele.
18 februarie: Hanoi
Tur al oraşului cu vizitarea celor mai importate obiective din oraş - inclusiv vizită în cartierul vechi, pagode, temple, iar seara, spectacol de teatru de păpuşi pe apă.
19 februarie: Golful Halong
Transfer către Golful Halong, cu superbe peisaje din Delta Fluviului Roşu, inclusiv terase cu orez. Croazieră în Golful Halong, cu masă şi cazare pe vasul Victory Cruise.
20 februarie: Golful Halong - Hanoi - Hoi An
După micul-dejun pe vasul de croazieră, transfer la aeroportul din Hanoi pentru zbor la ora 11.15 spre Danang, de unde se realizează transferul spre Hoi An. Cazare la hotelul Palm Garden Resort, 4 stele.
21 februarie: Hoi An
Tur de oraş, cu vizitarea străduţelor din port şi a centrului istoric, dar şi prin piaţa locală despre care se spune că este cea mai colorată din Asia de Sud-Est.
22 februarie: Ho Chi Minh City
Transfer pentru zbor intern la Ho Chi Minh City. Cazare la hotelul Grand, 4 stele.
23 februarie: Ho Chi Minh City
Tur de o jumătate de zi prin oraş, dar şi o excursie la periferie pentru a vedea urmele războiului civil, dar şi o serie de tuneluri spectaculoase.
24 februarie: Delta Mekong
Excursie în Delta Mekong, cu pieţe plutitoare şi peisaje superbe.
25 februarie: Siem Reap
Zbor la Siem Reap, iar după transfer şi cazare la hotelul Treasure Oasis, 4 stele, vizită la templele Angkor Wat şi o cină tradiţională cu dansatoare Apsara din cultura kmerilor.
26 februarie: Siem Reap
Se vizitează complexul de temple de la Angkor Thom.
27 februarie: Phnom Penh
La ora 11.30, zbor la Phnom Penh, iar după cazarea la hotelul Juliana, 4 stele, se vizitează Muzeul Genocidului. dar şi câmpurile roşii, locul unde mii de oameni au fost torturaţi în timpul regimului Pol Pot şi al khmerilor roşii.
28 februarie: Phnom Penh
Se vizitează templele Wat Phnom, Palatul Regal şi Muzeul Naţional. Zbor la ora 20.55 la Bangkok, de unde se pleacă apoi la 23.55 spre casă, via Viena.
1 martie: sosirea acasă
Avionul va ateriza la ora 5.25 la Viena, de unde se pleacă spre Bucureşti la 7.15, ajungându-se la 9.55.
Un astfel de circuit complex este oferit de Agenţia Eturia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu