sâmbătă, 11 martie 2017

Destinaţia săptămânii - Budapesta, cu Teron Intertur Câmpina

Atât de aproape şi atât de frumoasă, mulţi socotind-o cea mai frumoasă dintre capitalele europene de pe cursul Dunării, Budapesta este uşor accesibilă mai ales cu maşina şi poate fi o destinaţie de vacanţă de excepţie. Mai mult, poţi profita de izvoarele sale termale şi poţi petrece un mini-sejur de Paşte, beneficiind de oferta AQUAWORLDRESORT BUDAPESTA PAŞTE 2017 a Agenţiei de Turism Teron Intertur Câmpina.
Budapesta este străbătută de Dunăre, majoritatea atracţiilor fiind pe malul fluviului sau în imediata sa vecinătate. Acest lucru face ca una dintre cele mai bune modalităţi de a descoperi sau de a revedea capitala maghiară. Palatul Regal, Bastionul Pecarilor, în apropierea se află şi Muzeul Marţipanului, Citadela (care oferă imagini fabuloase asupra Budapestei), Parlamentul (clădirea emblematică a oraşului), Biserica Sf. Ştefan, Opera, Piaţa Eroilor, insula Margareta. De asemenea, merită o plimbare pe arterele comerciale pietonale din centrul vechi sau prin parcul din apropierea Pieţei Eroilor.
De toate acestea, dar şi de răsfăţul din resortul Aquaworld poţi să te convingi alegând oferta AQUAWORLDRESORT BUDAPESTA PAŞTE 2017 a Agenţiei de Turism Teron Intertur Câmpina.
Aquaworldresort Budapesta este cotat la 4*+ şi este unul dintre cele mai mari parcuri acvatice acoperite din Europa.
Localizare: hotelul cu atmosferă orientală, deschis pe tot parcursul anului, este situat lângă autostrada M 0, în partea nordică a oraşului, are o suprafaţă de 8,6 hectare şi este unul dintre cele mai mari aquaparcuri acoperite din Europa. Şi-a deschis porţile în decembrie 2008.
Cazare: este asigurată în 309 camere dotate cu grup sanitar propriu, aer condiţionat, sat. TV, internet wireless, telefon, minibar, seif, uscător de păr. Hotelul dispune de camere speciale pentru persoane cu handicap locomotor.
Camere DBL standard (25-29 m2): sunt dotate cu pat matrimonial sau cu două paturi separate, baie cu duş, vedere la parc sau la munţii Budai. Grad maxim de ocupare: 2 adulţi sau 2 adulţi + 1 copil până la 7 ani.
Junior suite (43 m2): sunt dotate cu pat matrimonial sau cu două paturi separate şi canapea extensibilă, baie cu cadă sau cu duş, vedere la parc sau la munţii Budai (cu balcon). Grad maxim de ocupare: 2 adulţi, 3 adulţi sau 2 adulţi + 2 copii până la 14 ani.
Suită (53 m2): sunt dotate cu dormitor cu pat matrimonial şi living cu canapea extensibilă, baie cu duş sau cu cadă, vedere spre munţii Budai, balcon. Grad maxim de ocupare: 2 adulţi, 3 adulţi sau 2 adulţi + 2 copii până la 14 ani.
Apartament cu 2 camere (50-56 m2): sunt dotate cu dormitor cu pat matrimonial şi living cu canapea extensibilă, baie cu duş sau cu cadă. Grad maxim de ocupare: 2 adulţi, 3 adulţi sau 2 adulţi + 2 copii până la 14 ani.
Apartament cu 3 camere (90-95 m2): sunt dotate cu două dormitoare cu pat matrimonial şi living cu canapea extensibilă, baie cu duş sau cu cadă. Grad maxim de ocupare: 4 adulţi sau 4 adulţi + 2 copii până la 14 ani.
Cameră familială (2 x 25-29 m2): sunt alcătuite din două camere DBL conectate, o cameră este cu pat matrimonial şi baie cu duş, iar cealaltă cameră cu două paturi separate şi baie cu cadă, vedere la parc sau la munţii Budai. Grad maxim de ocupare 4 adulţi sau 4 adulţi + 2 copii până la 13 ani.
Apartamentele se află într-o clădire separată, care este conectată de hotel şi de Aquaworld, printr-o pasarelă se poate ajunge la Aquaworld.
Masă: mic dejun sau demipensiune.
Restaurantul hotelului oferă meniuri cu specific unguresc şi internaţional.
Facilităţi: bar, pub, restaurant, biliard, darts. Centru de fitness, wellness şi spa: piscină pentru relaxare, saună, băi cu aburi, sală de fitness, salon de înfrumuseţare, masaj, cameră de joacă, aerobic, teren de tenis, terenuri de squash, centru de conferinţe pentru 1000 de persoane, parcare cu 1000 de locuri.
Aquaworld cu 17 piscine (din care 15 funcţionează pe toată perioada anului), piscină pentru surf, piscină cu valuri, saună, facilităţi pentru copii (piscine pentru copii, tobogane), volei, fitness, cabină cu aburi, aromacabină, infrasaună, biosaună, teren de joacă pentru copii.
Check in: 14:00, check out: 10:00.
Tarife
14-17 aprilie 2017, tarife exprimate în euro/persoană/3 nopţi cazare cu demipensiune
camera single - 483 euro
camera dublă - 327 euro
Tarifele includ: 3 nopţi cazare cu demipensiune, intrare nelimitată la Aquaworld, intrare la sauna world, intrare la centru fitness, wellness şi spa (piscine, saune, cabine cu aburi, sală de fitness), halat de baie, internet wireless, parcare, taxa de staţiune.
Detalii suplimentare, rezevări  sau ofertă personalizată:
- direct pe site-ul agenţiei, intertur.ro;
- pe pagina de Facebook a Agenţiei de turism Teron Intertur Câmpina;
- telefonic - 0722.558.458; 0244.374.373; 0723.455.555;
- mail - turism@teron.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu