sâmbătă, 4 martie 2017

Destinaţia săptămânii - Copenhaga, cu Teron Intertur Câmpina

Una dintre cele mai vechi, mai aglomerate, dar şi mai curate capitale europene, Copenhaga are o arhitectură aparte, o mulţime de obiective turistice, iar un city-break aici are toate ingredientele pentru a deveni o vacanţă memorabilă. Aşa că împreună cu Agenţia de turism Teron Intertur Câmpina, partener Happy Tour, vă invităm la COPENHAGA - CITY-BREAK DE POVESTE.
În capitala daneză nu ar trebui ratate Parcul Tivoli, faleza cu Mica Sirenă, Palatul Regal şi Muzeul Naţional, două clădiri extrem de pitoreşti şi de atrăgătoare pentru orice obiectiv foto. Ar mai fi două puncte care oferă o panoramă superbă a capitalei daneze: Turnul Rotund şi Biserica Mântuitorului, turla de 90 metri a acesteia din urmă fiind vizitabilă, chiar dacă ultimele 150 din cele 400 de trepte până sus, sunt pe exterior, nefiind protejate decât de un grilaj. Dar panorama este absolut superbă! Ar mai fi de neratat o plimbare cu trăsura prin centrul vechi, dar şi o plimbare cu vaporaşul pe canelele din zona centrală a capitalei daneze. Nu în ultimul rând, ar mai fi de amintit, Muzeul Rosenborg, o fostă reşedinţă regală de vară, dar şi vizitarea Primăriei, care este gratuită, urcarea în turnul de 100 metri prilejuindu-ţi ocazia de a face noi fotografii panoramice superbe. Nu ar fi de neglijat nici Biserica Engleză şi Kastellet, o fortăreaţă în formă de pentagon.
De toate aceste frumuseţi, dar mai ales de atmosfera cu adevărat de vis din capitala daneză poţi beneficia profitând de oferta COPENHAGA - CITY-BREAK DE POVESTE a Agenţiei de turism Teron Intertur Câmpina.
Perioada: 18-21 octombrie.
Posibilităţi de cazare
- hotel Grand, 3*, de la 228 euro/persoană
- hotel Tivoli, 4*, de la 288 euro/persoană
- hotel King Arthur, 4*, de la  341 euro/persoană
- hotel Marriott, 5*, de la 439 euro/persoană.
Tariful include: bilet de avion Bucureşti - Copenhaga - Bucureşti; taxe de aeroport; bagaj de mână de maximum 10 kg; cazare 3 nopţi în cameră dublă.
Tariful nu include: asigurări de călătorie, excursii opţionale, transferuri, bagaj de cală, taxe locale.
Orar de zbor (Blue Air):
18 octombrie: Bucureşti 7.30 - 9.15 Copenhaga
21 octombrie: Copenhaga 16.00 - 18.10 Torino 19.00 - 22.20 Bucureşti.
Pentru rezervări ai la dispoziţie următoarele variante:
- direct pe site-ul agenţiei, intertur.ro;
- pe pagina de Facebook a Agenţiei de turism Teron Intertur Câmpina;
- telefonic - 0722.558.458; 0244.374.373; 0723.455.555;
- mail - turism@teron.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu