duminică, 19 martie 2017

La Miami, pentru un regal de tenis feminin

Tenisul este un sport foarte frumos, majoritatea turneelor importante desfăşurându-se în oraşe de top pentru turismul mondial. Unul dintre acestea este Miami, care găzduieşte în perioada 21 martie - 2 aprilie un turneu de tenis feminin, pe care l-am inclus pe lista cu idei de vacanţă pentru luna martie.
Miami este o mare metropolă americană, dar şi o destinaţie turistică de invidiat. E greu de spus cu ce ar trebui să începi când te afli pentru prima dată la Miami... Miami Beach este una dintre cele mai populare zone, cu plajele sale spectaculoase. Există în Miami un acvariu, o grădină zoologică, un cartier numit Mica Havană, iar oficiile de turism de aici organizează numeroase tururi, mai ales cu vaporaşe. De asemenea, merită să ajungi la Key West.
La turneu
Miami Open are loc în perioada 21 martie - 2 aprilie, pe arenele de la Crandon Park. Arena de tenis Crandon Park se află aproape de Kay Biscaine, ajungându-se cel mai uşor cu un autobuz (102).
Preţurile pentru accesul la acest turneu cresc odată cu apropierea de fazele finale ale competiţiei. Pe site-ul oficial al turneului se găseşte o pagină specială pentru achiziţionarea biletelor, cu detalierea pe zile, meciuri şi categorii - miamiopen.com.
Cum se ajunge la Miami?
29 martie: Bucureşti 8.25 - 10.00 Londra 12.25 - 17.05 Miami
3 aprilie: Miami 19.35 - 9.15 (4 aprilie) Londra 11.00 - 16.20 Bucureşti
Companie: American Airlines. Preţ: 443 euro/persoană.
De la aeroportul din Miami ai la dispoziţie metroul, dacă mergi spre zona centrală sau în zone deservite de metrou, sau trenul, pentru zonele mai îndepărtate sau unde nu ajunge metroul.
Variante de cazare
Hyatt Regency Miami, 4 stele, preţ 936 euro/camera dublă/5 nopţi
Hilton Bentley Miami, 4 stele, preţ 1.742 euro
SLS Brickell, 5 stele, preţ 1.201 euro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu