sâmbătă, 1 aprilie 2017

Destinaţia săptămânii - Nessebar, cu Teron Intertur Câmpina

Specializată în sejururi în Bulgaria, mai ales în zona Litoralului, Agenţia de turism Teron Intertur Câmpina propune ca destinaţie a acestei săptămâni staţiunea Nessebar, de pe malul bulgăresc al Mării Negre, staţiune de care te poţi bucura în cadrul sejurului SOL NESSEBAR RESORT - PAŞTE/1 MAI.
Nessebar este considerată perla litoralului bulgăresc, o îmbinare unică între antic şi modern. Oraşul nou, unde se află majoritatea resorturilor şi plajele amenajate, se află pe ţărm, în vreme ce oraşul vechi este situat pe o peninsulă, legată de ţărm printr-o fâşie îngustă de pământ. Aici ţărmul este mai stâncos, dar atmosfera este de vis, fiind foarte căutată. Aici există nu mai puţin de 23 de biserici şi monumente, care conferă zonei un statut cultural aparte. Găseşti străduţe înguste, pietruite, mărginite de case care nu depăşesc două niveluri - unul de piatră, celălalt de lemn, cu scări exterioare. De asemenea, există un  muzeu de arheologie, dar şi un aqua-park modern, iar în apropiere, spre Sunny Beach, sunt plaje bine amenajate.
De frumuseţea acestei staţiuni te poţi bucura beneficiind de oferta SOL NESSEBAR RESORT - PAŞTE/1 MAI, care este propusă de Agenţia de turism Teron Intertur Câmpina.
Detalii suplimentare, rezervări  sau ofertă personalizată:
- direct pe site-ul agenţiei, intertur.ro;
- pe pagina de Facebook a Agenţiei de turism Teron Intertur Câmpina;
- telefonic - 0722.558.458; 0244.374.373; 0723.455.555;
- mail - turism@teron.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu