sâmbătă, 29 aprilie 2017

La Barcelona, la un festival muzical

Primavera Sound Festival are loc la Barcelona, în perioada 31 mai - 4 iunie, iar orice revedere cu capitala Cataluniei nu poate fi decât un prilej de sărbătoare şi un motiv excelent pentru a introduce acest eveniment pe lista cu idei de vacanţă pentru luna mai.
Barcelona... un oraş splendid, cu o climă prietenoasă, cu farmecul ţărmului mediteranean şi cu multe, foarte multe obiective turistice. Nu ai cum să te plictiseşti în Barcelona. Ai multe locuri în care să te plimbi şi să te bucuri de frumuseţea locurilor - Rambla, Rambla del Mar, Barri Gotic, plaja, dar şi dealurile Montjuic şi Tibidabo, cu vederi frumoase asupra oraşului. Trebuie să poposeşti în Piaţa Spaniei, la fântâna muzicală, care nu poartă întâmplător numele de Fântâna Magică. Nu poţi rata Sagrada Familia, celelalte opere ale lui Gaudi, parcul Guell, dar şi Parcul Ciutadella, unde se află şi Grădina Zoologică, sau stadionul Nou Camp.
La festival
Primavera Sound Festival are loc la Barcelona, în Parc del Forum, situat chiar pe malul Mediteranei, în prelungirea plajei. De-a lugnul celor câteva zile, poţi asculta muzică de calitate, sunt invitaţi artişti de prestigiu rock, pop sau Indie. La Parc del Forum se poate ajunge cu autobuzele 7, 36, 41, 43 şi 141, dar şi cu tramvaiul T4 sau chiar cu metroul, până la staţia Besos Mar.
Cum se ajunge la Barcelona?
Cu avionul, iar varianta propusă ar fi următoarea:
30 mai: Bucureşti 8.30 - 10.40 Barcelona
5 iunie: Barcelona 1.35 - 5.40 Bucureşti
Companie: Air Europa. Preţ: 281 euro/persoană.
De la aeroport există autobuze care asigură legătura cu centrul oraşului.
Variante de cazare
Salles Hotel Pere IV, 4 stele, preţ 895 euro/camera dublă/5 nopţi
Hotel Acta Mimic, 3 stele, preţ 795 euro
Hilton Diagonal Mar, 4 stele, preţ 1.849 euro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu